Об'єкт, що принизив російську ППО

11 грудня 2022, 08:20
Вторгненням в Україну, Росія успішно демілітаризує саму себе. Причому цілі роду військ!
Путін, вибухи на аеродромі в РФ
Росія успішно демілітаризує саму себе, вважає Коваленко / колаж фото Maxar, kremlin.ru

Об'єкт, що завдав удару по російських аеродромах і принизив російську ППО...

Останні кілька днів тільки про це мене і запитують, що ж це могло бути і чийого виробництва.

Що ж, трохи розставлю крапки над "і", настільки, наскільки це можливо. Проте...

відео дня

Але, нагадаю, що досі не було офіційних заяв про приналежність цього об'єкта ЗСУ?? від осіб, уповноважених такі заяви робити, а тому, незалежно від того, що там пишуть якісь там західні видання зі слів якихось неназваних джерел - це не ми.

А тепер щодо теми.

Для розуміння, максимально доступно постараюся пояснити, що таке російська ешелонована ППО.

Ешелонована ППО - це не тільки ЗРК малого, середнього і великого радіуса дії, але ще і ряд інших супутніх технічних засобів, таких як РЛС, РЕБ і т.д. І той об'єкт, який подолав понад 700 км у повітряному просторі рф, успішно ці засоби обійшов, обдурив, придушив.

Щоб це не було, дрон, БПЛА, ракета, Цепелін, китайський літаючий ліхтарик, він зміг дію всіх цих засобів нівелювати. Тобто, даний пристрій досить високотехнічного і високотехнологічного виконання, випереджаючий російські технології або...

Або дуже добре їх знає.

З дня повномасштабного вторгнення в Україну російських окупантів ЗСУ не просто знищили, пошкодили, а й затрофеїли величезну кількість російської техніки. У тому числі і багато зразків ЗРК, РЕБ, РЛС та ін.

Українська технічна думка завжди була на крок попереду від російської, так велося ще з часів СРСР. Єдине, чого не вистачало нашому ВПК, так це фінансування і технологій, щоб вийти за рамки совкових напрацювань. Навіть після 2014 нам не надавалися технології.

А зараз ми маємо доступ не тільки до технологій, але і до унікальних зразків російської зброї, на створення і модернізацію яких рф витратила десятки років і десятки, сотні мільярдів доларів.

І ось, виявляється, всі їх розробки, насправді виявилися не ефективні, щоб зупинити якийсь об'єкт, що залетів в їх повітряний простір. Треба ж, яка несподіванка! Або насправді це було очікувано, коли втрачаєш техніку сотнями трофейних одиниць?

Я не знаю, хто або що завдало удару по російських аеродромах, але те, що це підтверджує технічно провал десятирічних праць російського ВПК - факт. Але головне те, що Росія не зможе замінити все те, що не працює. У неї такої можливості немає і не буде.

Власне, ще один приклад того, що вторгненням в Україну, Росія успішно демілітаризує саму себе. Причому цілі роди військ!

Російська ППО? Викреслюємо!

Все йде за планом.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти