Знекровлення Росії, або Чому саме Україна виграє війну

25 квітня 2022, 15:27
Знекровити Росію матеріально - це половина перемоги. Бо коли голодні орки почнуть різати один одного за банку тушонки, імперські амбіції різко зникнуть.
Знекровлення Росії, або Чому саме Україна виграє війну
Захід оголосив полювання на російські гроші та істеблішмент / Reuters

Цікаво і приємно спостерігати, як змінюється риторика і дії Заходу.

Спочатку вони констатували, що ми протримаємось максимум тиждень, потім раптом почали говорити про пару місяців, потім - про півроку. А віднедавна слово "протриматись" взагалі зникло з дискурсу західних політиків - йдеться винятково про перемогу, яка досягатиметься як на полях битв, так і в економіці.

Адже знекровити Росію матеріально - це вже половина перемоги. Коли всередині рашки голодні орки почнуть різати один одного за банку тушонки, імперські амбіції різко зникнуть.

відео дня

Міжнародні економічні санкції спрямовані саме на це - знекровити Росію, зруйнувати її фінансові інститути, зупинити промисловість і, головне, експорт нафти та газу, за рахунок якого Путін веде війну, оскільки це 35% надходжень до російського бюджету.

Також Росія і Білорусь мають отримати статус держав-спонсорів тероризму, російська та білоруська армії, а також політичні партії мають бути визнані терористичними організаціями, позбавлені будь-яких можливостей фінансування, а військові та політичні топи мають бути оголошені у міжнародний розшук.

читайте такожРосія на межі: чому доля режиму Путіна вирішиться до 9 травняПрезидент Зеленський ініціював створення т.з. санкційної групи, яка має у найкоротші терміни вирішити ці питання. США підтримали і делегували до її складу посла і спеціаліста по Росії Мафола. На російські гроші та істеблішмент оголошене полювання.

Ви хотіли війни, с...ки, ви її отримали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти