Оболонки зі шкіри та кісток, які запускають ракети по дітям

15 липня 2022, 08:21
Все це ніщо існує лише заради одного - знищувати все що має зміст. Знищувати те, чого у них не існує.
Оболонки зі шкіри та кісток, які запускають ракети по дітям
Наслідки обстрілу росіянами Вінниці / ГСЧС

Це ж є десь оболонки зі шкіри та кісток зовсім близько від нас, які запускають ракети по людях, які вільно живуть, кудись йдуть, їдуть, щось планують, чогось досягають, когось люблять і хтось любить їх. Які все це роблять тут тому що це їх країна, їх вулиці, будинки, кафе, робота, їх життя. Ця країна - їх життя.

Натискають і тисячу сімсот кілограм летить у дитину. Тому що багато мільйонів оболонок у вигрібній ямі під назвою росія вважають що це нормально.

читайте такожПутінський режим буде прикінчений на полі боюЩось з цих оболонок, які запускають ракети, напевне, колись приходить додому. Їсть, багато п’є, дивиться телевізор, багато дивиться, бачить свій навколишній світ у тому багні, яке більше двадцяти років для таких як воно замішувала інша напівмертва оболонка під назвою путін. І як і багато мільйонів інших оболонок вважає що це теж нормально. Що це навіть добре що багно. Добре що погано.

відео дня

І все це ніщо існує лише заради одного - знищувати все що має зміст. Знищувати те, чого у них не існує. Ці оболонки вже кілька десятиліть створюються для того щоб заробити на нову яхту путіну і померти. Вже декілька десятиліть путін розширює вигрібну яму. Декілька десятиліть мріє створити ще більшу вигрібну яму ніж є. Яму без правил і законів. Яму без життя. Яму де він буде головним. Бо головним ніде інде він бути не може і не зможе ніколи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти