Загострення на Донбасі: коли ж це закінчиться

19 лютого 2022, 07:45
Ми за останні кілька років більш-менш затишшя трохи відвикли від таких загострень. Але вони були.
ВСУ
На Донбасі чергове загострення / Міноборони України

На вихідних і найближчими днями ми, швидше за все, спостерігатимемо посилену активність противника на лінії розмежування на Донбасі.

Про це говорить й інформація з того боку, спасибі залишкам луганських зв'язків. І загальна логіка того, що відбувається. Можливо, противник під прапорами своїх сателітів навіть перейде до безпосередніх атак на наші позиції в режимі близького зіткнення.

Мета все та ж - створювати тиск на Україну, на українську владу і суспільство. В ідеалі - намалювати більш-менш правдоподібне виправдання для будь-якого зі сценаріїв своїх дій.

відео дня

Тут головне пам'ятати про те, що все подібне ми вже бачили. Ми за останні кілька років більш-менш затишшя трохи відвикли від таких загострень. А вони, нагадаю, після Дебальцевого і ДАП траплялися. І масові обстріли. І атаки наших позицій.

Просто цього разу Росія додала тиску на кордонах у більшому масштабі. Тому що вже були випадки, коли вони під загострення на Донбасі збирали по 60-90 тисяч осіб на інших ділянках кордонів з Росією.

Щоправда, тоді Захід вважав за краще обмежуватися пасивним напівмовчанням. А цього разу ось так не фартануло агресору.

У цій ситуації найкраще, що кожен з нас може зробити на своєму місці - не смикатися зайвий раз. Працювати і жити своє життя. У компетентності нашої армії сумнівів немає. Вона з цим загостренням у ворога впорається.

читайте такожРосія готова підривати снаряди в КиєвіІ відповідаючи на питання "Коли ж це скінчиться?", ми повинні звикнути до того, що такі загострення - це як схід і захід сонця. Вони - будуть. І нам потрібно навчитися жити в балансі. Між готовністю до війни і самозахисту і вмінням будувати мирне життя. Бо без останнього ми просто дамо ворогові те, чого він хоче - наш страх і необлаштовану неуспішну країну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти