Суспільство намагається відштовхнутись від "совка", "топи" ж його реставрують

13 грудня 2021, 18:58
У Порошенка був такий же шанс, який зараз є у Зеленського. І Зеленському зараз абсолютно ніхто не заважає відповідати на запити суспільства.
Суспільство намагається відштовхнутись від 'совка', 'топи' ж його реставрують
Зеленський має такі ж шанси на зміни в країні, як і Порошенко

У порохоботів - нова місія. Приходити під критичні дописи та матеріали про владу президента Зеленського і питати: цей краще, ніж барига, Михайле, егеж? Особливо це стосується публікацій про Гогілашвілі.

Моя думка полягає в тому, що вільне волевиявлення, як і інші природні процеси вільних демократичних держав, існує для того, щоб забезпечувати розвиток суспільства саме природнім шляхом.

читайте такожТурчинов - один з тих, хто втрачав Крим, а Порошенко - Донбас - ЗеленськийНа цьому шляху можуть бути різні президенти (хороші і погані), але усі вони підуть знову ж таки природнім шляхом у минуле, якщо не відповідатимуть запитам суспільства. Або неприроднім полетять на гелікоптерах у східному напрямку в тому випадку, якщо у відкриту підуть проти суспільства.

відео дня

У того, кого захищають порохоботи, був такий же шанс, який зараз є у Зеленського. Зеленському зараз абсолютно ніхто не заважає відповідати на запити суспільства. Ніхто, окрім (як це не парадоксально) його самого і найближчих людей, які використовують шанс, який отримав саме Зеленський, безвідповідально. Використовують лише переваги, які може надавати влада над суспільством, яке намагається відштовхнутись від совка. І ми бачимо, що в той час, як суспільство робить усе для руху на захід, топи реставрують совок з усіма його зручностями для правлячої верхівки. "Имею право"

І в той же час не користуються відповідальністю, яка є, була і буде і нікуди не подінеться. Знівелюєте кримінальну - настане політична. Знівелюєте політичну - настане вулична.

Авжеж Гогілашвілі потрапив на свою посаду через те, що він чоловік багаторічної секретарки Зеленського. Якось отримав диплом нашвидкоруч перед призначенням. Чи проходив перевірки? Хоча оперативні матеріали свідчать про те, що він не відповідає посаді від слова взагалі. Та й відео його "спілкування" з поліцейськими виявилось не єдине, тому президент був вимушений з огляду на всі ці ризики публічно прокомунікувати свою позицію. Чи скоріше не свою, а ту, що хоче почути суспільство.

Одне дає надію в цій всій історії - поліцейські. Мають гідність. Розуміють посадові обов‘язки. Хоча б намагаються тримати удар нових облич зі старої школи недоторканних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти