Обстріл Одеси – або ракети у Росії не високоточні, або вона свідомо цілиться у немовлят

24 квітня 2022, 19:35
Спочатку Росія піднімає в повітря літак і стріляє ракетами в немовля, а потім йде до церкви святкувати Великдень. І як вам, росіяни? Копита не виросли?
Напередодні Великодня Росія вбила в Одесі, як мінімум, вісім осіб, у тому числі тримісячну дівчинку
Раз РФ наполягає, що її зброя високоточна, значить, вона свідомо вбила в Одесі 3-місячного малюка / t.me/our_odessa

П'ятдесят дев'ятий день війни закінчився. Христос Воскрес, православні! Смертю смерть поправ...

І в цей день російські літаки ракетами обстріляли Одесу. Вбили мінімум вісім людей. Включаючи тримісячну дитину. Як каже Конашенков – "високоточною зброєю".

Ну, раз так, то, значить, так і хотіли. Значить, до стратегічних планів Росії входило вбивство тримісячного малюка напередодні православного Великодня. А інакше як? Інакше виходить, що зброя не "високоточна"? Як таке можна навіть подумати!

відео дня

Ну да, ну да... А раптом – гирі не золоті? А які ж вони по-вашому? Так звичайні, чавунні... Як ядра з цар-пушки. От відтоді нічого і не змінилося. Херачать чавунними ядрами. А як по-іншому?

От я все силюся це зрозуміти: підняли в повітря величезний бомбардувальник Ту-95. (Щоб було зрозуміло: це гвинтовий літак, розробка кінця 40-х років. Перший політ – 1952 рік. Досі стоїть на озброєнні "другої армії світу").

Ця "високоточна" труна (імені Лаврентія Павловича Берії) летіла, летіла і долетіла до Каспійського моря. І звідти пульнула ракетами по Одесі.

Навіщо? Чому потрібно було летіти до Каспійського моря? Де Каспійське море, а де – Одеса? Конашенков, повір на слово: Одеса знаходиться на березі Чорного моря. Чорного, а не Каспійського!

читайте такожПослання до любителів літери Z, або Чому кров і ганьба - майже неминуча перспектива для Росії

І от пульнули. Щоб що? А не можна було одразу цими ракетами пульнути? З землі? І нікуди не летіти? От ця надмірність – вона для чого? Або, як кажуть у цій самій Одесі: "На честь чого"? Цього ніхто не може пояснити. Вони звідти і по Сирії пуляли. З кораблів Каспійської військової флотилії.

Стрельнули – і влучили в тримісячне немовля. От молодці! Філігранна робота! Ні? Це все наклеп? Нікуди ви не стріляли? Так я вам тассовочку покажу, там ваші власні слова: Каспійське море, Ту-95, по Одесі, високоточними крилатими ракетами...

Рівно так само було, коли ваші вояки повідомляли, що збили літак Буком зі Сніжного в 2014 році. Тож вам тепер потрібно терміново заперечувати щось із вже сказаного.

Або що це не ви стріляли. Але що робити тоді з вашими заявами? Є телевізійні записи: Канашенков з указочкою, відкриває рот, вимовляє слова. Особа без ознак інтелекту. Всі його вже впізнають. Бадьорий такий безмозкий поц.

Або що зброя не високоточна. Але тоді це означає, що ви стріляєте звичайними допотопними ракетами по житлових кварталах міста, що знаходиться в глибокому тилу. А це – військовий злочин.

читайте такожРосія на межі: чому доля режиму Путіна вирішиться до 9 травня

Або, що стріляли ви, і високоточним, але українські ППО ракету збили, і уламки впали на житлові квартали. Але тоді як бути з вашими заявами, що всі українські ППО давно вами знищені? Ні, мабуть, так теж не можна сказати... Шойгу насварить. Він вже доповів Начальнику, що знищені.

Так, недолуго виходить... Христос воскрес, а дитинка вже не воскресне. Ну покажіть, покажіть мені Путіна в храмі. Як він стоїть зі свічкою, хреститься, каже: "Христос воскрес!". Морда серйозна: думу думає. Про державу печеться. За віру православну стоїть...

А в цей час батьки цієї дитинки вже омили трупик, одягли в новеньку красиву сорочечку і поклали її у невеличку труну... Заплакали, як водиться. Але, власне, що тут згадувати? Дитинка і не жила ще толком. Як покакала, та як агукала? Маленький, теплий клубочок щастя...

читайте такожЦинічний план Москви: що Росія збирається провернути в Україні

Прости нас, людино, що ми не дали тобі пожити. Так от вийшло все якось... Нас змусили, приперли до стінки... НАТО все підле... Знову ж бандерівці... Тож ти не ображайся, добро? Треба було тебе вбити. Тут уже нічого не поробиш.

Тому заревіли двигуни, піднявся величезний лайнер і пульнув у тебе високоточною ракетою... І одразу все змінилося! Одразу Росія перемогла НАТО, укропи біжать і щастя настало одразу ж...

Ось такий він, російський Великдень... Радійте, православні! Благодатний вогонь зійшов на Одесу! А ви як думали? Тут все просто так... Божим промислом захищається Росія від іновірців!

Я лютеранин. Я з вашої підлої РПЦ МП вийшов десять років тому. І відчув неймовірне полегшення. Я наш Великдень ще тиждень тому відсвяткував. І тому можу сьогодні вам сказати, що Господь наш, Творець неба і землі, людські жертвопринесення скасував ще в старозавітні часи. І сьогодні, по вашій же вірі, Ісус Сам Себе вам у жертву приніс. Не ви йому, а він – вам. Сам – Себе.

читайте такожРосія не хоче відмовлятися від розкоші, або Як Путін вирішив піти шляхом Саддама Хусейна

І що ж ви робите в такий важливий день? Ви піднімаєте в повітря літак і стріляєте ракетами в немовля... А потім ідете до церкви і святкуєте Світле Воскресіння Господнє. І як вам? Нормально? Копита не виросли на ногах? Тінь ще відкидаєте? Ну і славно. Підіть, розговійтеся. Мабуть постили всю дорогу... М'яса не їли... Еге ж... Тільки людську кров пили...

Ні, ні. Ніяких сумнівів. Наше діло праве. Ворог Людський буде розбитий. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Альфред Кох, російський політик і бізнесмен, колишній заступник Голови Уряду РФ (1997), екс-голова Держкоммайна Росії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти