Поясніть двійнику Путіна, що він му**к і підставив свій оригінал

2 листопада 2022, 06:20оновлено 2 листопада 2022, 09:56
Путін здурів і абсолютно не здатний подивитися на себе критично. Це в психіатрії називається - некритичне мислення.
Путина
Путін здурів, вважає Альфред Кох / kremlin.ru

Фронт стабільний. І що означає ця стабільність, думаю, ми скоро зрозуміємо. Або росіянам вдалося його стабілізувати за рахунок мобілізації. Або ЗСУ витратили той арсенал, який був накопичений для попередніх наступів і йде накопичення нового. Або і те і інше разом. Коротше, поживемо-побачимо.

Путін знову обстріляв українські міста. Але в цей раз, хоча атака і була дуже потужна, вона не була такою ефективною як раніше. Українські сили ППО з кожним разом працюють все краще і краще. Ось і сьогодні вони продемонстрували майже 90% ефективність. І це не межа: на підході нові системи ППО від німців, французів, англійців, американців.

Поки Путін масово закуповує пральні машини, щоб з них виколупувати мікросхеми для своїх ракет, Захід створює в Україні найсучаснішу, потужну і ешелоновану систему ППО в світі. І ніякі розкурочені китайські пилососи та холодильники не допоможуть подолати таку ППО.

відео дня

З кожною новою атакою, поразка цілі дістається Путіну все більшими зусиллями. Кожен день таких атак, як 31 жовтня, коштує російському бюджету близько пів мільярда доларів. А ефективність нальотів раз від разу знижується. Скоро він просто буде вистрілювати в нікуди ці пів мільярда, оскільки жодна ракета не долетить до цілі.

Путін знову радував публіку своїми стендапами. Цього разу він лякав глядача розповіддю про якісь дивовижні українські пристрої (мабуть - керовані торпеди) в шість метрів довжиною і з 500 (п'ятсот) тоннами вибухівки. І говорив, що українці будуть стріляти ними по кораблях, які виходять з українських портів і везуть українське зерно на експорт.

Цей його пасаж був настільки дурний, що я навіть повірив, що (як стверджує начальник ГУРа Буданов) у нього є двійники. Ну не може ж справжній (не липовий) президент Росії, підполковник і випускник університету нести таку нісенітницю.

Припустимо, що український пристрій - це куб зі стороною 6 м (це максимальний об'єм, який має довжину 6 м). Тоді при масі в 500 тонн (припустимо, що пристрій складається тільки з однієї вибухівки) воно буде мати щільність (я не полінувався і підрахував) в 2,3 г/куб.см. Тобто у 2,3 раза важче за воду. Отже, воно негайно піде на дно і нікуди не попливе.

Так що поясніть двійнику Путіна, що він му**к і підставив свій оригінал. І тепер весь світ буде думати, що оригінал - теж му**к. А оригінал хоч і великий оригінал, але не настільки ж, щоб нести таку нісенітницю. Або настільки? Що, вже все так погано, так, Пєсков?

Жарти-жартами, але все це жахливо сумно і тепер уже абсолютно ясно, що Путін здурів і абсолютно не здатний подивитися на себе критично. Це в психіатрії називається - некритичне мислення. Я переконаний, що Путін повною мірою демонструє цей симптом. Одне його нескінченне заперечення своїх, навіть найменших помилок, хвороблива реакція на будь-яку критику, постійний рефрен: ми мали рацію тоді, ми мали рацію і потім, і кожен раз підгонка і навіть придумування якихось вступних, для того, щоб прийняте рішення виглядало логічним.

Найсумніше, що некритичне мислення (порийтеся в літературі - побачите) - це один з основних симптомів шизофренії. Я нітрохи не жартую. Це факт ... так, так, панове. Ядерний арсенал в руках у шизофреніка. Втім, я не думаю, що відкрив вам Америку…

Невже слуги, які стоять поруч з ним, не бачать, що його вже не можна показувати людям? Що будь-який його виступ - це черговий сеанс саморозкриття? Мало того: він стрімко тупіє і це вже неможливо приховати.

Я вже давно помічаю, як скорочується його словниковий запас. Як він змушений вдаватися до одних і тих же слів, його синонімічний ряд бідніє, стає помітною його тяга заповнити мова просторіччями. Мовна дисципліна знижується ... Плюс знаменита "анальна фіксація", яка стала вже його фірмовим знаком.

Він же не хотів такої слави. Воно ж "саме виходить". Проти його волі ... Сам він хоче виглядати дотепним, елегантним, чарівним, блискучим. Він хоче захоплення, оплесків, німого обожнювання... а домагається лише здивування. За нього всім соромно. Кульок знову стрімко перетворюється в собаку…

А тим часом судна, навантажені українським зерном, спокійно виходять з Одеси і пливуть, куди їм треба. І весь світ плювати хотів на те, що Москва вийшла з зернової угоди. Ну вийшла і вийшла. Для того, щоб ця угода працювала, гарантій Туреччини більш ніж достатньо. І знову Путін утреться, як він втерся зі вступом до НАТО Фінляндії та Швеції.

І це знову укотре показує, що Путін неадекватно оцінює себе і свою роль, що у нього завищена самооцінка і те саме некритичне мислення, про яке я писав вище.

І вся ця тривала агонія жахлива тим, що при всій очевидності її фіналу, вона продовжує вбивати людей, а фінал наближається так повільно... Ця війна увійде в історію як яскравий приклад того, що мільйони людей сліпо виконують наказ психічно хворої людини. Розуміють, що він психічно хворий, але продовжують виконувати його команди. І тим самим, змушують і про них думати, що у них теж з дахом не все в порядку.

І поки він нас всіх не звів з розуму і ми самі не повірили в те, що чорне - це біле, війна це мир, а правда це брехня, давайте вже його швидше перемагати. Адже наша справа правильна. Ворог буде розбитий і перемога буде за нами.

Слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти