Очевидний знак: чому загибель крейсера "Москва" - це кінець Путіна

15 квітня 2022, 13:22оновлено 15 квітня 2022, 17:57
Все, чого торкається Путін, перетворюється на холодний, порожній шматок мертвої матерії.
крейсер Москва
Крейсер Москва затонув / Колаж Вікіпедія, Укрпошта

Крейсер "Москва " затонув. Флагман, краса і гордість, непереможний і непотоплюваний, С300 "Форт", крилаті ракети, гроза НАТО та інше...

Якщо вірити у знамення, то це кінець Путіна. Він почав з "вона потонула" і закінчує цим же...

Кажуть, на крейсері була частинка Хреста Господнього... Наївні православні язичники думали, що цей оберіг захистить їх... Як же треба не вірити в Спасителя нашого, щоб думати, що він буде їх захищати. Навпаки: християнська реліквія притягнула ракети до крейсера! Чи це не знак, що Бог на боці України?

відео дня

Бо Бог на боці добра. Яка несподіванка, правда, Путін? Ти думав, що купивши Кирилку Гундяя ти і Бога Вічного поклав собі в кишеню. А ось дудки...

Кирилка-то Пастир несправжній. Немає в ньому ні грама святості. Церква його на горілці та на тютюні побудована, а не на правді і милості. Не вийшло у тебе, Вовчику, з Богом добазаритися, не прийняв він твоїх дарів. Як не прийняв він їх від Каїна...

І пішов на дно твій флагман, як піде скоро на дно вся твоя держава, побудована на брехні і лицемірстві. Держава, що ти побудував, подібно "пофарбованим трунам, які зовні здаються красивими, а всередині повні кісток мертвих і всякої нечистоти"...

Ти мертвий, Вова. Ти помер вже тоді, восени 1999, коли заради влади підривав будинки в Москві. Коли називав дружин загиблих моряків "Курська" повіями, коли труїв газом людей на Дубровці, коли стріляв з танків у дітей Беслана...

читайте такожРосія не навчилася вести справжню війну, або Чому потонув крейсер "Москва"Ти вже давно лежиш у труні. І з труни ти вбив Юшенкова, Литвиненка, Політковську, Естімірову, Нємцова і багатьох інших.

А скільки живих ти зробив такими ж мерцями, як ти сам? Спочатку ти заткнув рот Єльцину і перетворив його на живий труп ще до його смерті. Потім ти загнав до труни Гайдара. Потім ти перетворив на живого мерця Толю Чубайса, страхом перетворивши його в нікчему. Все, чого ти торкаєшся - перетворюється на холодний, порожній шматок мертвої матерії.

І, нарешті, уся твоя похмура і злісна держава, повна мертвих ідей і давно викритих теорій, що оголосила себе спадкоємцем давно зотлілого імперського трупа, напала на живу і теплу Україну, безтурботну, злиденну і веселу вольницю, фонтануючу здоров'ям і радістю...

Як ти міг подумати, що Бог буде з тобою? "Gott mit uns" було написано на пряжках солдатів вермахту, але це не допомагає: Бог не був з ними. Він не був з ними тому ж, чому він зараз не з тобою: вони також як і ти прийшли вбивати людей в чужу країну. А Бог проти цього.

Ти думаєш, 10 заповідей-це жарт? Типу"правила для лохів"? А ось тепер Послухай мене, а не Гундяя! Я тобі брехати не буду.

Шоста заповідь: "Не вбивай". А ти вбиваєш.

Сьома заповідь: "Не чужолож". А ти живеш в гріху.

Восьма заповідь: "Не кради". А ти крадеш.

Дев'ята заповідь: "Не вимовляй неправдивого свідчення на ближнього твого " а ти - брешеш. Брешеш нескінченно, та так, що вже не можеш інакше.

Десята заповідь: "Не бажай дому ближнього твого; не бажай дружини ближнього твого, ні раба Його, ні рабині його, ні вола його, ні осла його, нічого, що у ближнього твого". А ти бажаєш будинку брата свого-українця. І дружини його і добра його...

І знаєш, що тепер тебе чекає? Ні? Як, хіба Гундяй з Шевкуновим тобі не розповіли? Ну то читай.

Друга заповідь: "Не роби собі кумира і ніякого зображення того, що на небі вгорі, що на землі внизу, і що у воді нижче землі. Не вклоняйся їм і не служи їм; бо Я Господь, Бог твій, Бог ревнитель, що карає дітей за провину батьків до третього і четвертого роду, які ненавидять Мене, і творить милість до тисячі пологів люблячим Мене і дотримує заповіді Мої."

читайте такожПонти та й годі: як Україна потопила "незламну міць" РосіїА ти створив собі кумира з себе самого і зі свого імперського марення і не виконуєш його заповіді. І навіть не розкаюєшся! Тому і ти, і всі твої нащадки до четвертого коліна будуть покарані...

Ти погубив себе і своїх дітей, Вово. Немає такого попа, який відпустить тобі твої гріхи. Це вони брешуть, що вони мають таку силу - відпускати гріхи. Немає у них такої сили. Твій жереб кинутий. Ти сам себе погубив.

Весь світ бачить твій кінець. Немає жодних шансів. Твоя шагренева шкіра стиснулася до малесенької точки. Знаю, знаю, ти ні про що не шкодуєш. Ну тоді поводься як шекспірівський Клавдій: "За що прощати того, хто твердий у гріху?" Іди назустріч своїй долі. Крейсер "Москва" тобі покаже дорогу.

Якось Черчілль порадив Сталіну не псувати відносин з Папою Римським. "А скільки у нього дивізій?",- віджартувався Сталін. Дізнавшись про це, Папа Пій XII сказав: "Можете повідомити моєму синові Йосипу, що з моїми дивізіями він зустрінеться на небесах".

Так що зустрічі з Небесним воїнством тобі, Вова, не уникнути. А твої горе-солдати зустрінуться з ним ще за цього життя, на полях України. Бо Бог з Україною. І загибель крейсера з назвою саме "Москва" - це очевидний знак. "Хто має очі - нехай побачить. Хто має вуха - нехай почує".

Ти воюєш з Богом, Вово. Всім своїм життям ти воюєш з Ним. Ти пролив занадто багато невинної крові. І, тому, у тебе немає шансів. Бог довго терпів твої художества. І ось, схоже, він за тебе взявся. Господь хоч і не зловмисний, але вигадливий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти