Окупанти вперше показали складання Shahed-136 у Росії: що потрібно знати

5 березня 2024, 19:10
Скільки росія може собі дозволити на місяць не виробити фюзеляжів, а зібрати повноцінних дронів-камікадзе?
Шахеди, виробництво Shahed-136
Виробництво Shahed-136 / Колаж Главред, фото скріншот з відео

Отже... опубліковано відео і фото складання Shahed-136 в Росії.

Це перша подібна публікація, яка дає змогу оцінити масштаби виробництва і можливості. При цьому не радив би піддаватися паніці, а тверезо оцінити те, що ми побачили.

Я спеціально розбив відео на скріни, для того, щоб кожен міг порахувати скільки, він побачив дронів-камікадзе. Крім того, уважно розгледіти той факт, що на відео не вся продукція готова, а зафіксовано один з етапів складання. При цьому, дуже дивно, як на мене, знаходження дронів різного ступеня готовності не тільки в одному приміщенні, а й в одному і тому ж ряду.

відео дня

Цікавим буде і маркування на фюзеляжах Shahed-136.

Але найцікавіше - це фото складального цеху, в якому розміщується сотня фюзеляжів для складання, а також робочий простір дає змогу одночасно збирати до півсотні дронів.

Ці відео та фото дають уявлення про кількість, але не відповідають на основне питання - темпи складання готової продукції, що залежить від поставок іноземних запчастин? Скільки росія може собі дозволити на місяць не виробити фюзеляжів, а зібрати повноцінних дронів-камікадзе? Адже якби її виробництво задовольняло її потребам щомісячного терору України, то навіщо тоді Іл-76 ВПС Ірану продовжують літати до Москви?

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти