Вони не просто злодії, вони - недоумкуваті

6 травня 2023, 19:20оновлено 10 травня 2023, 21:53
1322
Росією правлять не шекспірівські лиходії, а Шарікови, nупі невігласи, що черпають знання з програм РЕН ТВ і книг e жанрі фольк-хісторі.
Путін, патрушев
Правителі РФ - не просто лиходії, вони недоумкуваті, вважає Ейдман / скріншот

З російських ЗМІ: "Микола Патрушев розкрив справжню причину того, чому США прагнуть захопити Росію".

"Якщо Йеллоустонський вулкан прокинеться, це буде безпрецедентна катастрофа. Він здатний до вивержень, які в тисячі разів перевершують відомі людству...

До речі, деякі в Америці стверджують, що під час можливого виверження найбезпечнішими місцями стануть Східна Європа і Сибір. Мабуть, тут криється відповідь на питання, чому англосаксонські еліти так прагнуть заволодіти тим самим Хартлендом" (тобто в геополітиці - Росією).

відео дня

Я відразу згадав, де вже чув цю маячню (такі виверження бувають приблизно раз на мільйон років, шанси, що це станеться в осяжному майбутньому практично дорівнюють нулю). Кілька років тому ми знімали в Берліні, в російськомовним районі Марцан фільм про російську пропаганду. Якийсь напівп'яний старий, в заношеному спортивному костюмі, розповів нашій знімальній групі слово в слово цю історію з посиланням на авторитетне для нього РЕН ТВ. Ми тоді сміялися до упаду. Багато всякої нісенітниці довелося почути від наших колишніх співвітчизників, які черпають знання з російського телебачення. Але цей старий алкаш зі своїм вулканічним маренням явно міг претендувати на першу премію за дурість.

Тепер я зрозумів - це був Патрушев. Мабуть, він нелегально приїхав у справах розвідки в Берлін, переодягнувся відповідно, ну і випив, щоб в російськомовному районі не виділятися.

А якщо серйозно, того старого алкаша і Патрушева розрізняють тільки одяг і соціальний статус. Рівень інтелекту у них реально приблизно однаковий.

Правителі Росії самі вірять своїй божевільній конспірологічній пропаганді. За словами співробітника ФСО, куди б не приїхав Путін, за ним слідує обладнання для перегляду російського телебачення.

Росією правлять не шекспірівські лиходії, а Шарікови, тупі невігласи, які черпають знання з програм РЕН ТВ і книг в жанрі фольк-хісторі.

Путін з його дикими псевдоісторичними байками і гопницькими жартами, Патрушев, що захищає Росію від американців, які злякалися вулкана, Ковальчук, який попереджає про генетичну зброю проти росіян, п'яний Медведєв, який загрожує муляжем атомної бомби, Володін зі своїм оскаженілим принтером. Вони не просто лиходії, вони - недоумкуваті.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти