Вони отримали зустрічний удар там, де не чекали

13 травня 2023, 23:11
Війна все частіше і все відчутніше приходить на російську територію. І це розплата за напад на Україну.
У Росії збили три вертольоти і два винищувачі
Війна все частіше і все відчутніше приходить на російську територію, каже Фесенко / Колаж Главред, фото: соцмережі

Істерика в Росії триває. Сьогодні в Брянській області РФ були збиті два вертольоти Мі-8 і літаки СУ-34 і СУ-35. Всі члени їхніх екіпажів (9 осіб) загинули.

Російські джерела особливо відзначають, що це найбільші втрати російських ВПС за один день з березня минулого року, коли інтенсивні бої, в тому числі повітряні, йшли в Київській області, на півночі України, та й по всій лінії фронту – і на сході і на півдні України. Зараз інтенсивні бої йдуть тільки на окремих ділянках фронту на Донбасі. І ось такий "облом" для росіян.

У Росії досі ворожать - що ж сталося, і як таке могло статися? Особливо забавляє версія, що російські літаки і вертольоти потрапили в засідку. Звичайно, брянські ліси дуже підходять для засідок, виявляється навіть на повітряні цілі. Ну а наша публіка щосили тролить росіян - і про "Брянську народну республіку" і про успішну роботу "Брянської ППО". Зрештою, згідно з давньою народною традицією в Росії "на зло ворогові "можна бомбити" Воронеж", чому б тоді не вдарити по своїх же літаках і вертольотах.

відео дня

Ну а якщо всерйоз, то російське повітряне угруповання збиралося здійснити черговий наліт на Чернігівщину. Як вони думали – безкарно. Виявилося, що ні. Цього разу вони отримали зустрічний удар, і там, де не чекали. В результаті це угруповання повністю знищене.

Хто такий Володимир Фесенко

Фесенко Володимир (8 листопада 1958, Лозова, Харківська область) - український політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента". Лауреат премії "Celebrity Awards 2020" в номінації "Політолог року", пише Вікіпедія.

Радує, що проти російських агресорів застосовуються нестандартні методи. Саме це приносить найбільший ефект. І ось ще "іронія долі". З 2014 р. вони воювали проти нас методами гібридної війни.

Як виявилося, ці методи можна використовувати і проти Росії, і на її ж території. Війна все частіше і все відчутніше приходить на російську територію. І це розплата за напад на Україну, за криваву і брудну війну Росії проти нашого народу. Далі буде більше.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти