Вони зібралися воювати до кінця

27 грудня 2023, 08:48
Багато факторів зіграли свою роль, і в результаті ми бачимо, що відбувається. Путін і його кодло 2023 рік витримали.
Олександр Сотник, російські військові, Володимир Путін
Олександр Сотник про перспективи 2024 року / Колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, скрін

Моя аналітика, яка базується на інформації з новинної стрічки та інших відомостях, показує, що Кремль і надалі утримуватиме владу. От нещодавно відбулася колегія Міноборони, де був присутній Путін. Риторика і настрій цих пик показали, що вони зібралися воювати до кінця. Їхне головне завдання - завоювати, забрати і підпорядкувати собі Україну, а після цього готуватися до сутички з НАТО. Вони не збираються зупинятися і підуть далі. Це ж братва.

Весь 2024 рік для Кремля буде періодом утримання того, що завойовано, і спроб завоювати ще більше. Як каже Путін: потихеньку, кишки на кулак намотуємо далі. З'ясувалося, що це дієва стратегія, до якої Захід виявився не готовий – усі розгубилися. Росія взяла курс на стратегію війни надовго, на вимотування. Причому це "намотування кишок" не тільки українців, а й гаманців і терпіння тих же європейців з американцями.

відео дня

Безліч факторів зіграли свою роль і загалом ми бачимо те, що відбувається. Путін і його кодло 2023 рік витримали. Наступного року для них головне – протриматися економічно. Для війни м'яса у них багато – його і призиватимуть. Воно мовчки і покірно піде на смерть. Весь 2024 рік вони намагатимуться тримати свою путіноміку, яка вже сиплеться, але поки що тримається.

Чому так довго вдається протриматися? Тому що працюють схеми. Санкції і рестрикції не мають потрібного ефекту, оскільки досвід схематозників і шахраїв дозволяє їм за допомогою хитрозроблених схем ухилятися від хворобливих ударів. І тут Путіну вдалося отримати дуже хорошу фору у вигляді посилення співпраці з пострадянськими схематозниками – з Казахстаном та іншими країнами. Подібні заходи дозволяють утримувати ситуацію.

2024 року вони намагатимуться триматися і надалі, паралельно утримуючи те, що завоювали, і намагатися своєю болотною рідиною розтікатися по Україні і чекати на Трампа. А Трамп для Путіна - це просто порятунок.

Олександр Сотник, спеціально для Главреда

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) – письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав з осудом російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти