Онуфрій, то Путіна вбивця чи ні?

23 липня 2023, 21:59
А ми почуємо від Онуфрія, настоятеля московської церкви в Україні, заяву, де він скаже, що Путін вбивця?
Онуфрій, то Путіна вбивця чи ні?
Росіяни вдарили по Одесі / Колаж: Главред, фото: соцмережі, Нацполіція

Зараз всі ламають голови: навіщо стріляти по кафедральному собору Одеси?

Якщо виходити з останніх історій про Троіцю Рубльова, про ікони, які передаються на фронт, та інші шаманські історії з Кремля, то знищення кафедрального храму не виглядає безглуздим. В цьому соборі знаходиться Касперівська ікона Божої матері, яка вважається покровителькою Одеси. Тому, знищення цієї ікони (на щастя, вона ніби вціліла) - це частина історій про вундерваффе Путіна.

відео дня

Хворий ідіот, живе паралельному світі.

В мене є ще риторичне запитання: "А ми почуємо від Онуфрія, настоятеля московської церкви в Україні, заяву, де він скаже, що Путін вбивця"? Але відповідь я знаю наперед.

Хто такий Вадим Денисенко?

Денисенко Вадим Ігорович (нар. 7 квітня 1974, Київ) - виконавчий директор Українського інституту майбутнього, журналіст, бізнесмен, народний депутат України VIII скликання. У 1997 закінчив Київський університет імені Т.Шевченка, спеціалізація "українська мова і література", в 1998 – закінчив факультет гуманітарних наук Києво-Могилянської академії.
Доктор історичних наук (дисертація про створення авторитарного режиму Віктора Януковича, співзасновник Еспресо TV, співавтор книжки про наріжні закони функціонування політики "Політики не брешуть"), пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти