Ордер на арешт Путіна і провал китайської дипломатії

19 березня 2023, 09:58
Не має значення, ратифікувала Росія чи Китай Римський статут чи ні. Тут важлива не буква закону, а дух закону.
Ордер на арешт Путіна і провал китайської дипломатії
Путіна очікує арешт через депортацію українських дітей / скриншот из видео

Суд в Гаазі видав ордер на арешт Путіна. Все, ніяких перемовин з Путіним на його умовах не буде, якби не сподівались деякі, особливо в Німечинні.

Зруйнований міф про "далекоглядність" та "мудрість" китайської дипломатії, яка не прорахувала такий крок. Тепер Сі зі своїм візитом в Москву в потрапив в пастку. Або він тепер змушений зустрічатися зі злочинцем, підтвердивши що він є його співучастник з великою перспективою отримати такий саме ордер. Плюс ордер виданий одночасно і на "упоноважену з прав дитини" за викрадення дітей. Що виглядає для Сі зовсім гівнянно.

відео дня

Або він може скасувати свій візит, тоді покаже, що злякалися та засунути свої амбіції на "другий полюс" подалі. Років на 50.

Події прискорюються. І це дуже добре для нас.

Не має значення, ратифікувала Росія чи Китай Римський статут чи ні. Тут важлива не буква закону, а дух закону. Взагалі то у діючих лідерів держав взагалі є юридичний імунітет. Путіна звинувачують у найбільш огидних злочинах навіть для диктаторських режимів та навіть злочинного світу будь якої країни - в злочинах проти дітей.

Цікаво, що в якості доказу взято сюжет на російському ТБ, де ця "уповноважена з прав дитини" хизується, що викрали дитину з Маріуполя. Тобто можна піднімати архіви російського телебачення за останні 10 років та притягати всіх, хто там що наговорив.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти