Осінній дембель в РФ скасовується

27 серпня 2022, 08:48
Путіну як повітря потрібні навчені, що пройшли учебку солдати. А призовний контингент-дармовий, йому грошей платити не треба.
Шойгу
Сергій Шойгу / УНІАН

Сумно мені спостерігати за своїм колишнім колегою по уряду Черномирдіна Сергієм Шойгу. Добре, що Степанич не дожив. Він би йому зараз в морду плюнув. Йому багато хто в морду зараз би плюнув. І Гайдар, в уряді якого Сергій теж встиг попрацювати. І Боря Нємцов, з яким він теж був в одному уряді. Та навіть рідні бабця з дідом, що жили в Україні і там його хрестили...

Контекст: хто такий Альфред Кох

Альфред Кох - російський державний діяч. У 90-х роках був головою Держкоммайна Росії і заступником Голови Уряду РФ. Проживає в Німеччині. Підтримав Україну і розкритикував дії Володимира Путіна за російське вторгнення в Україну.

Адже вчора бравий генерал Шойгу знову розповідав про "високоточну зброю", Про "тільки по військових об'єктах" і навіть пояснював низькі темпи наступу тим, що його армія піклується про мирних жителів України.

відео дня

А після того як зійшов з трибуни, вбив одинадцятирічного хлопчика. Але ось що тут сказати? Нічого... Залишається тільки руками розвести і сказати банальне: немає межі людської ницості...

Що ще нового... Путін тут розродився новим указом і збільшив армію відразу на 137 тисяч чоловік. Судячи з того, як погано йде набір добровольців, швидше за все він збільшить термін служби призовників на півроку, тобто на один призов. А один призов - це якраз близько 140 тисяч. Так, наприклад, навесні цього року було призвано 134,5 тисячі осіб. Ось звідки і взялася ця дивна цифра.

Що це означає? А це означає, що осінній дембель скасовується. І переноситься на весну. А дідам, які пошили дембельську форму, потрібно збиратися на передову. Вас там з нетерпінням чекають злі укри. Щоб натягнути ваше око на вашу ж дупу. Так що підмивайтеся, дорогі сержанти і старші сержанти. Труба кличе!

Бо Путіну як повітря потрібні навчені, що пройшли учебку солдати. А призовний контингент - дармовий, йому грошей платити не треба. "Священний борг" адже він для скарбниці - найдешевший. Та його і не сильно шкода. Так що з усім сторін виходить красиво.

І відмовитися не можна: ти ж не на контракті! Присягу давав? Давав! Все. Бери рушницю - йди воювати. А ні, так ставай до стінки. Як то кажуть, за законами воєнного часу... Що ви говорите? Мораторій на смертну кару? Та йди ти зі своїм мораторієм знаєш куди? Ось саме, туди, так. Путіну мораторій скасувати, як тобі подзюрити. Це все Єльцин добренький був, все з Заходом шашні крутив. А тут - війна. Розуміти треба. Жарти скінчилися...

І поповнять новими солдатиками поріділі за шість місяців роти і батальйони, в яких по 30% особового складу залишилося. І з новими силами, в старих, п'ятдесятирічних танках знову почнуть вони свої нескінченні і безглузді атаки. І знову російські кістки будуть лежати в дикому полі, і знову жирні гнойові мухи будуть повзати по мертвим обличчям цих хлопчиків, яким до дембеля залишалося кому місяць, кому два, а кому і тиждень...

А все тому, що злий, маленький дідок в бункері славиться своєю непохитністю. І цей образ йому дуже подобається. І він не має наміру його змінювати. І значить нехай гинуть люди. Але образ залишиться незмінний. І буде сяяти в століттях. Як у Кім Ір Сена з Кім Чен Іром...

А як же бути з обіцянкою не відправляти в Україну солдатів строкової служби? Ну, знаєте, Путін же господар свого слова: як дав, так і взяв назад. Хто ж знав, що так все непоказно піде? Що ж, через якусь обіцянку війну програвати, чи що? Соловйов зі Скабеевой що-небудь придумають. Відмажуть.

А тим часом, судячи з опублікованої статистики за другий квартал, ВВП Німеччини зростає. Так, зростає. Не дивлячись на всі підступи Путіна німецька економіка зростає. Поки зростання невелике (0,1%), але це зростання, а не падіння (як у Росії). Більше того: у неї фактично зник бюджетний дефіцит. А в минулому році він був величезний через коронавиплати. Плюс різко зросли доходи бюджету. Це хороша новина і для України, до речі: значить ми зможемо їй більше допомагати.

Нам би тільки цю зиму протриматися. А далі економіка Європи адаптується до відсутності російських вуглеводнів і все буде як ні в чому не бувало. Але тільки вже без Росії. Тепер, я думаю, вже надовго, якщо не назавжди. Більше Європа не купиться на російські розповіді про розрядку і мирне співіснування.

Ну а про 3 мільярди на День незалежності України від американців ви і без мене знаєте. Вони самі за себе говорять. Значить, розв'язка близька. Так що дембель в російській армії ще може і буде! Не треба впадати у відчай! Тепер кожен рочок в російській армії повинен бажати перемоги ЗСУ ще цієї осені. Інакше самі знаєте що...

Тим більше, що наша справа права, ворог буде розбитий, а перемога буде за нами.

Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти