Восени цілями росіян можуть стати ТЕЦ та ТЕС

29 липня 2022, 08:58оновлено 29 липня 2022, 18:34
І попри усі гігантські зусилля неможливо гарантувати, що російські атаки не досягнуть успіху.
Восени цілями росіян можуть стати ТЕЦ та ТЕС
Війна не скінчиться швидко / Генеральный штаб ЗСУ / Facebook

До зими варто починати готуватися усім

Думаю, що зрештою газу для опалення цієї зими вистачить. Але треба готуватися до того, що ближче до холодної частини осені основними цілями російських ракетних ударів стануть великі ТЕЦ та ТЕС.

читайте також"ЗСУ просуваються": Віталій Кім назвав терміни знищення ракетних установок окупантівІ попри усі гігантські зусилля організувати ефективну систему ПРО та навіть помітний прогрес у цьому напрямку, звичайно неможливо гарантувати, що російські атаки не досягнуть успіху. Зрозуміло, що багато що може зробити влада, - пункти обігріву, запаси води і продовольства, можливості приготування гарячої їжі. Але все це не буде централізовано доступне для усіх в усіх куточках воюючої країни.

відео дня

А другий аспект - допомога ЗСУ. Думаю, що вже за півтора місяці виникне гостра потреба в теплих речах і обладнанні для обігріву для підрозділів тероборони на передовій (не так гостро, але і в професійних бригадах будуть питання).

Сам дивувався - скільки всього того надано, а потрібно ще. Але тепер бачив і розумію, що скажімо однострій чи взуття частіше за все не витримує одного важкого бою. Після кожного серйозного бою чи маневру іноді втрачається усе чи майже все інше майно підрозділу (окрім особистої зброї).

Війна не скінчиться швидко.

Потрібно готуватися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти