Основний висновок з подій в Ізраїлі

9 жовтня 2023, 06:04
Громадянину має бути забезпечена можливість на порятунок, коли держава не справляється зі своїми обов"язками.
Основний висновок з подій в Ізраїлі
Українцям слід дозволити тримати вдома зброю / фото: УНІАН

Основний висновок, який я роблю з подій в Ізраїлі - громадяни повинні мати право володіти і зберігати вдома зброю.

Як ми постійно можемо спостерігати, не існує такої держави, яка би періодично тимчасово не втрачала контроль над безпековою ситуацією і спецслужби та сектор безпеки і оборони якої працював би десятиліттями без помилок і грубих проколів.

відео дня

Так, ми маємо постійно зміцнювати сектор безпеки і оборони держави, та зосереджувати основні ресурси саме там.

Але "остання лінія оборони" - це наші домівки і квартири. Громадянину має бути забезпечена можливість на порятунок, коли держава не справляється зі своїми обов"язками (будь то зовнішнє вторгнення чи неприборкана злочинність).

Я би пішов аж так далеко, що дозволив би резервістам тероборони володіти та зберігати вдома автоматичну нарізну та іншу вогнепальну зброю калібру 12,7 та менше.

А ось право на володіння пістолетами, напівавтоматичними рушницями і карабінами менших калібрів має бути обумовлене лише здатністю громадянина безпечно і законно їх застосовувати - психічний стан та обов"язково мінімальна підготовка по зберіганню, догляду і застосуванню.

Хто такий Богдан Яременко

Богда́н Васи́льович Яре́менко (нар. 25 вересня 1971, Київ) — український дипломат, політик і громадський діяч. Надзвичайний та Повноважний Посланник 1-го класу, генеральний консул України в Стамбулі (з 2010), за сумісництвом представник України при Організації чорноморського економічного співробітництва (2010—2013). Народний депутат України 9-го скликання.

Голова правління заснованого українськими дипломатами благодійного фонду Майдан закордонних справ, повідомляє Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти