Звільнення півострова Крим з кожним днем все ближче

25 квітня 2023, 06:20
Росіяни не змогли за минулі пів року з моменту останнього інциденту забезпечити достатню безпеку стратегічному об'єкту - бухті.
Олександр Коваленко
Звільнення півострова Крим з кожним днем все ближче, вважає Коваленко / Facebook Олександр Коваленко, УНІАН

Щодо чергового інциденту в бухті Севастополя...

Починаючи з 29 жовтня 2022 року в бухті Севастополя час від часу відбуваються різного роду інциденти, які лише підтверджують факт, що звільнення півострова Крим з кожним днем все ближче. І окупанти цьому ніяк не завадять.

Учора вранці 2 надводні безекіпажні морські кораблі (БЕК) намагалися прорватися в бухту Севастополя. Після 29.10.22 окупанти зробили певні висновки і розкинули бонові загородження, створивши перешкоди для "БЕКів". Очевидно, що низка нещодавніх інцидентів є крім виконання супутнього завдання, більше розвідкою.

відео дня

Загалом, це цілком нормальне явище, коли проводиться промацування оборони противника і визначення його вразливих зон за допомогою, скажімо так, розвідки боєм. Але сьогоднішній інцидент продемонстрував ще одну, дуже важливу деталь, щодо рівня безпеки у російських окупаційних військ в Севастополі.

Росіяни не змогли за минулі пів року з моменту останнього інциденту забезпечити достатню безпеку стратегічному об'єкту - бухті, за допомогою виявлення і знищення потенційно небезпечних об'єктів на безпечній відстані... 50 км? 20 км? 10 км? Ні!

Ні, російські окупанти як і раніше можуть протидіяти таким інцидентам в безпосередній близькості від зони ризику і не далі, що лише свідчить про їхні обмежені можливості забезпечення безпеки. А в перспективі вони і цього не зможуть забезпечити.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти