Відбити ці удари Росії нічим

11 липня 2022, 19:30
Головні рупори російської пропаганди злякалися, що тепер українські ракети зможуть дістати їх в тилу - там, де вони і працюють.
РСЗВ HIMARS
Удари HIMARS вперше змусили провідних російських пропагандистів критикувати свою владу / Вікіпедія, Twitter Резніков

Удари HIMARS вперше змусили провідних російських пропагандистів критикувати свою владу.

Один з головних російських агітаторів Міноборони РФ, Олександр Сладков, який завжди сидить в штабах, і зрідка виїжджає для зйомки сюжетів далеко від передової, раптом злякався, що його накриють українські HIMARS разом з черговим "центром ухвалення рішень". І написав просто панічний пост, з виділеною жирним фразою: "коли це ... все закінчиться?"

Пропагандист Роман Сапоньков описав особисті враження про поразку ракетами HIMARS штабу російської армії в Чорнобаївці і складу боєприпасів. Приємно бачити опис Романа, що ракети б'ють точно, отже, мета знищена.

відео дня

читайте такожПотрібно просто дати Україні більше необхідної зброїГоловні рупори російської пропаганди, які намагалися показати перевагу російської армії над українською, злякалися, що тепер українські ракети зможуть дістати їх в тилу - там, де вони і працюють.

Українські журналісти працюють на передовій, в процесі роботи нас не лякають російські Точки, Калібри, авіація, артилерія, ми робимо свою справу, тому що бачимо, як Україна згуртувалася заради нашої перемоги.

Російська пропаганда впевненість у своїй перемозі втратила.

Відбити ці удари Росії нічим

І це ЗСУ тільки почали наносити удари по тилах російської армії, відпрацьовано близько 30 штабів і складів, а їде ще більше ракетних установок і ще більше керованих ракет, удари будуть посилюватися.

І відбити ці удари Росії нічим.

Відбити ці удари Росії нічим

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти