Від'ємне сальдо одного колаборанта

14 грудня 2022, 08:13оновлено 11 жовтня 2023, 20:23
Сальдо ловлять наші партизани. І повільно таки до нього підбираються.
Від'ємне сальдо одного колаборанта
Колаборант Сальдо / скриншот

Днями мені подзвонив знайомий з Херсону. Колись він був при посадах в області (за Ющенка), знає багатьох і спілкується з різними людьми.

Розказав ось таку історію: Коли Сальдо запропонував окупантам свої послуги та став формувати якусь окупаційну "адміністрацію" він розповідав, що мсклі вбухають купу бабла в регіон, і всі, хто стане на їх бік, отримають не лише "конфісковане" майно і бізнеси, а й сядуть на потоки "федерального бюджету". Так він замоложував того Ігоря Семенчева.

відео дня

Але сталося трохи не так... Їм дійсно вдалося щось урвати з майна та бабла місцевих, але ось з "федеральним баблом" вийшов облом.

По-перше, цими грошима розпоряджаються російські призначенці. Вони визначають хто виконуватиме роботи. Пилять бабло вони, а не люди Сальдо. Окрім того, з самого Сальдо вимагають "ізискать рєзєрви" щоб закрити ті чи інші "дірки" фінансування:) Наприклад, гуманітарку, яку він роздавав в Скадовську Сальдо купував за власні гроші, інакше йому обійцяли "проблеми", як ті що виникли у дружини Губарєва (місяць тому її затримували за "корупцію" фсбшники).

По-друге, Сальдо ловлять наші партизани. І повільно таки до нього підбираються. У Скадовську підірвали авто відомого "смотрящєго" за таможнею та зама Сальдо по окупаційній адміністрації - Віталія Булюка.

По-третє, Сальдо може в якийсь момент стати зовсім не потрібним окупантам і йому влаштують ДТП як з Стрємоусовим.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти