Ожила і виразно ворушиться "міжнародне життя росії"

4 жовтня 2023, 08:58
Ніякого іншого "дипломатичного інструменту", крім прямого доларового закачування в кишені і глотки "союзничків" - у Росії, як не було, так і немає.
Невзоров
Олександр Невзоров / Скріншот

Чи дійсно Росія так успішно паскудить на "світовій арені", або навіть її "купки" це черговий медіа-міраж?

Поки не охолов труп Путіна - реальні суми, кинуті на прямий підкуп африканських, словацьких, іранських політиків залишаться невідомими. Їх астрономічність можна лише припускати.

Ціни на "дружбу з Росією", з урахуванням її відверто злочинного статусу і дуже брудної репутації повинні були вирости непомірно.

відео дня

Ніякого ж іншого "дипломатичного інструменту", крім прямої доларової закачки в кишені і глотки "союзничків" - у Росії, як не було, так і немає.

Це пояснює і вкрай низький рівень дипломатичних кадрів РФ. У всіх "небензей, лаврових і захарових" одна функція: в сортирах міжнародних форумів передавати пачки банкнот, купуючи черговий "заросійський виступ".

Все це вкрай хистко. Не стане пачок - не буде і "підтримки".

Ніяких же реальних "пристрастей інтересів" РФ з її підспівуваннями, як не було, так і немає.

Так що міжнародні "успіхи" - така ж бутафорія, як і все російське.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти