Кат розлютився: як Україна вперше дала відкоша Росії

7 квітня 2022, 10:33оновлено 7 квітня 2022, 12:39
Російський фашист виплескує проти України всю ту ненависть, що накопичувалася роками. Куражиться своїми злочинами, прагне залякати, але не може підкорити.
Прапори, Росія, Україна
Росія - це відвертий вбивця, який з посмішкою зізнається у своєму злочині / УНІАН

Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами. Чи то говорив, чи то не говорив Вінстон Черчілль. Може просто подумав. Так чи інакше, ця фраза виявилася воістину пророчою.

Адже "денацифікатори" пишуть статті, які змусили б заздрити самого Геббельса, прямо зізнаючись у плануванні геноциду і які не тільки пахнуть як фашизм, не тільки виглядають як нацизм, але і є чистим відвертим втіленням класичного фашизму. І ніхто цього не приховує.

Уявляєте собі картину, як ідеологи Третього рейху пишуть статтю про те, що немає кращого способу вирішити проблему нацизму в Європі, ніж концтабори для євреїв? Важко. А ці пишуть. Відверто. Про це заявляють дрібні глашатаї і цілі колишні президенти, що випадають з алкогольної сплячки і відверто заявляють про важливість вирішення "українського питання".

відео дня

Коли почалася ця війна, то вперше світ став чорно-білим. Стало просто неможливо переплутати добро і зло. Але парадокс в тому, що зло саме ще й б'є себе в груди, доводячи, що воно зло. Не тільки своїми злочинами, які кричать про геноцид, а й наступні за цим заяви уповноважених представників зла про те, що ці злочини усвідомлені. Для тих, хто сумнівався.

Ми звикли називати ра**истів "відвертими фашистами". Маючи на увазі, що їх вчинки говорять самі за себе. Але ми маємо справу дійсно з відвертим режимом, який чесно, відкрито зізнається в тому, що він - несе жах і смерть. Відвертий кат, що влаштовує геноцид. Відвертий ґвалтівник, який куражиться над своєю жертвою. Відвертий вбивця, який з посмішкою зізнається у своєму злочині.

Як це пояснити? Адже це знову не логічно. Не раціонально. Не здорово? І якщо пригнані ними солдати просто по натурі своїй звірі і якби їм дозволили, вони б творили таке і в селищах за Уралом, то як пояснити відверту публічну позицію людей від влади?

Може все просто. Може це одкровення від безсилля?

Вони роблять це з Україною не вперше. Голодомор, репресії, мільйони смертей. Це було вже безліч разів в історії. Просто перший раз Україна виявилася готова. У перший раз жертва змогла дати відсіч ґвалтівнику. У перший раз у нас виявилася своя держава.

читайте такожРосія не залишила світу інших варіантів, окрім як вдарити ракетами по КремлюІ це так злить ката. Тому що він звик знущатися над тими, хто не може дати відкоша. І якби не два Майдани, якби не українське суспільство, опора держави, якби не повноцінна незалежність, якби не допомога друзів держави, ми б не могли цього зробити і цього разу.

І може тому фашист такий відвертий. Від злоби безсилля. Коли він зрозумів, що запізнився? Що вже ніколи йому не дозволять вирішити українське питання? Що він може робити боляче, він може бити, може змусити страждати, але вже не зможе підпорядкувати. І тут він вихлюпує назовні всю ту ненависть, що накопичувалася роками. Куражиться своїми злочинами, прагнучи залякати і дістати хоч так свою жертву. Свою колишню жертву.

Євреї кажуть "ніколи знову". Сказали це після жахів Голокосту. І щоб цього не повторилося сформували свою сильну державу. Українці створили державу і раптом побачили, що це допомагає сказати те саме "Ніколи знову". Від імені живих українців. І від імені мільйонів тих, кого позбавили життя в 20 столітті.

Ніколи. Знову. І кожен новий раз ми будемо ще краще готові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти