"Пандемія" неминуче відгукнеться справжньою епідемією психічних розладів

18 липня 2021, 19:30
Терор і війна, які проводить режим Путіна проти народу під прикриттям турботи про його здоров'я, просто мусили викликати різке зростання психічних розладів.
Пандемія
"Пандемія" неминуче відгукнеться справжньою епідемією психічних розладів / Reuters

У Росії рівень смертності від вживання наркотиків торік зріс на 60%. Про це повідомляє РБК з посиланням на дані Росстату. Так, у 2020 році цей показник склав 7316 осіб, у 2019 році — 4569, тоді як у 2016 – 2018 роках – від 4,4 до 4,8 тисячі осіб.

Прив'язка до "пандемії" тут має дуже навіть доречний вигляд. Терор і війна, які проводить режим проти народу під прикриттям турботи про його здоров'я, просто мусили викликати різке зростання психічних розладів і захворювань.

Сергій Переслегін на одному з семінарів сказав, що, на його думку, до 20 відсотків населення в країнах, в яких терор вирує з особливою запеклістю, стануть психічно хворими, і "пандемія" неминуче відгукнеться справжньою (без дурнів) масштабною епідемією психічних розладів.

відео дня

Для Росії все це більш ніж актуально. У нас і без коронавірусу потоки ненависті ллються з телевізорів і всіх пропагандистських джерел, змітаючи все на своєму шляху. А якщо врахувати, що паралельно з цим винищуються будь-які непропагандистські ЗМІ, то протистояти цим потокам вкрай складно.

Люди, як і у випадку з вакцинацією, рятують себе тим, що просто ігнорують джерела цієї ненависті. Перестають дивитися телевізор, читати офіціоз. Іншого способу захистити свою психіку від кошмару немає - тільки бойкот. Ненасильницький опір. Іншого способу немає.

читайте такожКому вигідна пандемія? Одна відповідь точно єНа жаль, терор не обмежується "вечірнім послідом" і його нескінченними клонами на всіх каналах. Він скрізь. Ненависть стала духовною скріпою путінського режиму. Нітрохи не менш скріпний, ніж нескінченна брехня. Логічно, що в таких умовах хтось намагається піти від реальності. У тому числі й у наркотики.

Думаю, якщо буде озвучена (хоча б оцінно) статистика числа самогубств, картина навряд чи сильно відрізнятиметься. І це при тому, що Росія з 16 року входить до трійки країн з найвищим рівнем самогубств - після Гайани і Лесото. А у 2019 році Росія стала першою країною у світі за кількістю самогубств серед чоловіків. Хоч десь Путін всіх переміг.

Зростання смертності, викликане психічними проблемами - це не причина, це симптом. Причина - в самому характері вибудуваної в Росії системи, яка генерує відмову від будь-якої людяності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти