Патріотизм гопників: чому Росії ніколи не виграти війну в Україні

1 квітня 2022, 19:34оновлено 1 квітня 2022, 22:36
Багатовікова історія Росії - це історія виведення рабської породи людини. Тому, на відміну від ВСУ, у російської армії відсутня мотивація, мужність і відвага.
Путін, війна
Путін програв війну в Україні задовго до її початку / Фото Reuters

Путіним війна була програна до її початку. Цьому послужили кілька основних причин.

Перша - це те, що людина керована маячними ідеями і "господар світу" - абсолютно не розуміла що таке Україна і український народ. Він писав величезні розлогі псевдонаукові статті про "одиннарод" і сприймав українців як дзеркальне відображення мо**алів і ка**пів, глибинного російського народу. Який геть позбавлений людської гідності і здатності критично сприймати дійсність.

Два десятиліття тотальної пропаганди зомбоящика справили масову лоботомію росіян, позбавивши їх здатності взагалі мислити. Навіщо напружуватися, якщо є вже готові думки в зомбоящику. Там сказали "Україна ворог, українці нацисти і бандерівці, які всіяли розп'яттями хлопчиків всю свою землю" - значить так і є.

відео дня

Такі ін'єкції маячні в мозок росіяни отримували протягом 22 років. Будь-яка альтернативна думка жорстко зачищалася. Прояви будь-яких прав і свобод людини жорстко рубалися на корені. Опозицію і ЗМІ зачистили.

Тотальний страх, що виходить від влади, опанував 140 млн. населення і перетворився на основний інструмент управління величезною країною. Страх є основна скрєпа раші. Два покоління росіян виховувалися на пропагандистських кліше і фейковій історії, що прищеплюють агресивність, ненависть, бандитську героїку і патріотизм гопників. Тому сьогодні не слід дивуватися даним соціології Левада-Центру. Згідно з нею 83% росіян підтримують Путіна і його війну в Україні, ігноруючи груZ200, що кинувся великим потоком в РФ.

1/9 частина земної суші зараз заселена населенням рабської психології. Диктаторам і тиранам так завжди простіше правити царством. Але відсутність свобод каструє те, що називають духом і духовністю народу. Сьогодні не слід дивуватися, чому у російської армії відсутня мотивація, мужність і відвага.

Багатовікова історія Росії - це історія виведення рабської породи людини. Яких солдатів може мати така армія!? Тільки невмотивовану біомасу, гарматне м'ясо. Починаючи війну, мізоумний бункерний диктатор відштовхуючись від версії одіннарод, розумів що таку Україну у нього вийде завоювати за три дні. Раби з рабами на фронті порозумілися - так міркував кремлівський бандит-лапетутнік. Бояри та інтелектуальна обслуга вирішили його в цьому не переконувати. Щоб не накликати на себе гнів пахана і продовжувати спокійно грабувати Росію.

Президент Росії з вузьким лобиком і мізками шолоховського діда Щукаря - видовище трагічне. Абсолютно позбавлений здатності раціонально критично мислити, він в змозі накоїти багато біди і горя.

Українська багатовікова історія змушувала наш народ завжди виживати і боротися за свою Свободу. Волелюбність є визначальною рисою характеру українців. Щоб пронести її крізь час, століття до наших днів-українській нації доводилося захищати свою свободу, проявляючи мужність і відвагу на полях бою. Історія України рясно полита кров'ю і усипана попелом згарищ. Для українців їхня земля священна, бо вона не просто годує народ. Наша земля та її території на земній кулі - це та земля, де українці можуть жити вільно. Так, як звикли ще до козацької вольниці. Українські землі - це території, де нація може звертати своє волелюбність в культуру і традиції. Народжувати і виховувати наших дітей, передаючи поколінням головне - країну, де вони мають можливість жити вільно, розвиваючи свою культуру і традиції.

читайте такожПутін обіцяв росіянам велич і війну в телевізорі, але сам прискорив крах Росії24 лютого 2022 року, ра**истські війська зазіхнули на землю українців і нашу Свободу. Тому міжнародному співтовариству і ворогові не варто дивуватися відвазі і високій мотивації українців захищати свою землю. Їм не варто дивуватися тому, як за кілька днів в армію перетворився весь український народ. Це нескладно, коли воно закладено у нації століттями на генетичному рівні. Віковими культурою і традиціями.

В Україні в усі часи були сильні горизонтальні зв'язки громади. Коли в їх спільний дім - в Україну- прийшла спільна біда... Українці легко об'єднуються по горизонтальних зв'язках.

Вільні люди на полі бою завжди перемагають рабів!

Немає нічого дивного, що у війні XXI століття проти нашого стратегічного ворога - Росії - Україна стала символом свободи для всього світу. На цій планеті більше немає подібної другої нації, для якої Свобода і волелюбність є основою, фундаментом самоідентифікації. 70 років убогої радянщини не змогли стерти в українців вікову історичну пам'ять і національний генетичний код Свободи.

Вийшовши з джучієва улусу мокшани століттями вбирали рабство і після ординських ханів продовжили гнути свою рабську спину перед московськими князями, імператорами, ЦК Компартії СРСР. Назви режимів і часи не мали ніякого значення.

читайте такожТри ноги путінізму: як позбавити Росію зубів і змусити зупинити війну в УкраїніАлгоритм взаємин між владою і черню завжди був однаковий і в їх основі фундаментом взаємин завжди було свавілля режиму. У Кремлі дивилися на народ і величезну країну, як Колонізатори. Клановий клептократичний корупційно-олігархічний режим Путіна не став винятком. Більш того, Путін довів історичну систему свавілля до досконалості в умовах сучасності.

Розпочата 24 лютого 2022 року війна між Україною і Росією - це війна між українською свободою і російським свавіллям. У свавілля немає і ніколи не буде ні найменших шансів перемогти Свободу! Це аксіома! Весь світ об'єднався і став на підтримку України тільки тому, що вільний народ захищає свою Свободу. Україна стала щитом для міжнародної спільноти, захищаючи світ свободи від світу тиранії варварства.

Путін і його кліка навряд чи в змозі мислити раціонально і критично. Тому доведеться їм підказати одну просту думку.

Армія рабів не в змозі бути мотивованою і ефективною, в якій би війні вона не брала участь. Це завжди буде гарматне м'ясо.

Причому зверху донизу. Завдяки тривалій корупції і бажанні тирана отримувати тільки ту інформацію, яку він бажає чути, потоки дезінформації (брехні) два десятиліття доносилися по всій владній вертикалі знизу доверху. Так створювалася та віртуальна реальність, в якій на багато років застряг Путін. До 70% оборонного бюджету тупо кралося. Найбільша армія світу з її супер-зброєю залишилася тільки в мультиках. Коли ВерхоГлав живе у віртуальній реальності брехні, він мислить ірраціонально і приймає неадекватні рішення.

Система управління державою втрачає керованість. У тому числі армія. Тому немає нічого дивного в тому, що в українсько-російській війні вже через місяць битв експерти Пентагону і Міноборони Великобританії винесли свою оцінку війні і смертельний вердикт російської армії. Все можна прочитати в авторитетній західній пресі.

На могильній плиті російської армії очевидно повинна бути написана наступна епітафія:

Армію РФ погубили:

Рабський дух живої сили

Корупція і брехня керівництва РФ

Жадібність і конвертованість влади в мега-стану. (І навпаки)

Путін для людства зараз дійсно представляє екзистенціальну загрозу. Він неосудний і непередбачуваний. Тільки його неосудність не обумовлена класичної психопатією. Тут питання набагато складніше. Путіним керують маячливі ідеї. Якщо назоформи класичної психіатрії мають протокол фармакологічного лікування... Те вилікувати людину від маячливих ідей неможливо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти