Павуки в кремлівській банці жеруть один одного: Рогозіна міг злити Пригожин

23 грудня 2022, 08:45
Старий кримінальник вирішив усунути конкурента руками українців і злив їм інформацію.
Євген Пригожин, Кремль
Євген Пригожин

Сорока на хвості з Москви принесла. Дуже схоже, що дупу Рогозіна підставив під обстріл Пригожин.

Як відомо, зараз в Росії йде жорстока сутичка за величезні військові і "відновлювальні" бюджети. В основному гризуться за них генерали МО, Пригожин, Кадиров, прикордонні губернатори, хлопці з АП, Радміну і Ростеха.

Наживаються вони на всьому: на поставках "повітря" для армії, будівництві непотрібних ліній укріплень, навчанні (тільки на папері) мобиків, відновленні (міфічному) самими ж ними знищених міст і т. д.

відео дня

Розпил йде такий, що не встигають кишені підставляти. Паралельно, допущені до столу гризуться один з одним і відганяють ссаними ганчірками голодних претендентів.

Рогозін мотався в останні місяці по Донбасу як неситий вовк, намагаючись відхопити там жирний шматок. Пригожин дав йому зрозуміти, щоб звалив з його галявини, публічно погрожував: "ми відправили б його в пластиковому мішку для впізнання".

Але Рогозін не почув попередження. Намагався навіть огризатися. Тоді старий кримінальник вирішив усунути конкурента руками українців і злив їм інформацію про те, де і коли великий підкорювач космосу святкуватиме свій день народження (шпигунів у Пригожина в Донбасі безліч). В результаті дупу Рогозіна мав український сталевий штир.

Чим ближче крах, тим інтенсивніше жеруть один одного павуки в кремлівській банці.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти