Пенсіонер Саркозі ганебно станцював під дудку Кремля

18 серпня 2023, 19:10
Саркозі 10 років вже не в курсі того, що відбувається в РФ.
Саркозі
Саркозі / Колаж Главред, фото pixabay, Вікіпедія

Видавництво почало промоутувати нову товсту книгу мемуарів Саркозі, у зв'язку з чим політичний пенсіонер дав інтерв'ю Фігаро.

У ньому, зокрема, він каже, що Україні треба дати гарантії безпеки від агресії, але вона повинна залишитися нейтральною і не вступати в ЄС і НАТО.

Анекдотичним виглядає публікація фрагментів інтерв'ю на офіційному Кремлівському ресурсі ІноЗМІ.

відео дня

Бідний Саркозі хотів в інтерв'ю, образно кажучи, протягнути свої слабшаючі "руки дружби" Кремлю. Однак! ЦИТАТА (у дужках ІноЗМІ повідомляє читачеві свої обов'язкові поправки):

"...Ніколя Саркозі також вважає, що повернення Криму, приєднаного в 2014 році Росією, неможливе. Крім того, він побоюється "замороженого конфлікту", в якому Україна буде прагнути "відвоювати те, що у неї несправедливо забрали "(суб'єктивна думка, втрачені Україною території були приєднані до Росії за результатами законних народних референдумів, — прик. ІноЗМІ). За його словами, врегулюванню збройних дій сприятиме організація "референдумів під суворим контролем міжнародного співтовариства для остаточного і прозорого вирішення територіальних питань", зокрема, про спірні землі на сході і півдні України (фактично ці землі вже не належать Україні, — прик. ІноЗМІ).

Треба перевести це на французьку і разом зі скріном послати старому Саркозі. Оскільки він 10 років вже не в курсі того, що відбувається в РФ.

Хто такий Олександр Морозов

Олександр Морозов - російський журналіст, політолог, політичний філософ. У 2011-2014 рр. – шеф-редактор Русского журнала, 2014-2015 – викладач Бохумського університету в Німеччині, 2015-2016 - співробітник німецького видання Deutsche Welle. Науковий співробітник, викладач Карлова університету Центру російських досліджень Бориса Нємцова (Прага). Керівник Інституту вільної Росії.

У лютому 2022 року Олександр Морозов підписав відкритий лист російських вчених та наукових журналістів із засудженням військового вторгнення Росії в Україну та закликом вивести війська з території України.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти