Pentagon leaks: справжні документи чи ні?

11 квітня 2023, 09:42
507
Росіяни перекрутили документи і запустили їх вже проти нас, з тим, що там ніби-то дуже чутлива інформація.
Pentagon leaks: справжні документи чи ні?
Злиті документи були спробою ввести в оману російський штаб / ua.depositphotos.com і 93 ОМБр

Питання злитих документів з Пентагону не вщухає кілька днів. І головне питання, на яке досі немає відповіді: справжні документи чи ні. На це питання і не буде короткої відповіді, бо все значно складніше.

Із того, що я бачу на даний момент ситуація розгорталась таким чином. Спочатку документи справді були злиті, але не розкручувались. Тоді ці ж документи вже були розкручені, але з російськими правками.

відео дня

Чи є в документах правдива інформація? Є. Чи є брехлива? Є. Більшість правдивої інформації з цих документів, насправді, доступна у відкритих джерелах. А більшість брехливої важко перевірити, але можна зрозуміти по тому, яке завдання вона виконувала. Так, наприклад, інформація про можливості американської розвідки має налякати росіян масштабом їхнього проникнення в їх структури. Тоді як інформація про втрати має налякати наше суспільство, що йому брешуть.

Тому мій висновок такий. Злиті документи були спробою ввести в оману російський штаб. Натомість росіяни перекрутили документи і запустили їх вже проти нас, з тим, що там ніби-то дуже чутлива інформація.

За будь-яких обставин особливої шкоди ці документи завдати нам не можуть. Тим більше, якщо їх злили. Якщо б росіяни довіряли цим документам - вони б точно не зливали і не розкручували їх, а чекали б, чи ми підтвердимо їх справжність своїми діями.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти