Переклад слів Путіна українською

20 жовтня 2022, 08:39
2334
Він продемонстрував (в сотий раз), що живе у вигаданому світі, де як і раніше діють бандерівці.
Володимир Путін
Російський диктатор Володимир Путін / скріншот

Він підписав Указ не про введення чогось десь. Він підписав Указ про введення прямої диктатури на всій території країни, про скасування Конституції і всіх прав всіх громадян. Це випливає зі слів про те, що розпорядження так званих координаційних рад обов'язкові для виконання всіма органами влади, організаціями та громадянами. Ваша думка з цього приводу (автор тексту Гозман - росіянин, - ред.), ваші права, якщо ви про них ще не забули, і які-небудь закони не мають ніякого значення. Він зробив це не тільки через війну - йому давно набридло робити вигляд, що в країні нібито існують закони.

Він оголосив про війну до останнього - не ясно, правда, чого останнього? Українського солдата, російського солдата, останнього іранського дрона? Але до останнього.

відео дня

Він оголосив про можливість використання ядерної зброї - адже, вони, посібники Гітлера, організовують теракти проти наших ядерних об'єктів! Надія тільки на те, що наша ядерна зброя не літає.

Він продемонстрував (в сотий раз), що живе у вигаданому світі, де як і раніше діють бандерівці та інші придумані ним вороги, а реальність скасована остаточно.

Він чітко і недвозначно оголосив, що знищить заради своїх амбіцій Росію і всіх, хто в ній живе.

В Україні він, звичайно, програє. А Росію погубить.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти