Пітерська міль вже перетворила Росію на Антисвіт

18 липня 2021, 07:45оновлено 18 липня 2021, 16:11
Кінцева мета Путіна - перетворити переважно ворожий йому світ на Антисвіт, тобто другу Росію, заповідник корупції і безправ'я.
Путина
Путін проводить операцію "Антисвіт" / Reuters

Путінська статейка - маніфест війни. Він фактично оголосив, що намагатиметься знищити "анти-Росію" (тобто незалежну Україну) і приєднати її до Росії, до того ж "ми один народ". Однак він промовчав про методи вирішення цього завдання, до яких збирається вдатися. Їх може бути тільки два: масштабне військове вторгнення і (або) спецоперація, спрямована на приведення до влади в Україні російського ставленика, який здійснить аншлюс.

Не думаю, що у нього вийде, але намагатиметься, точніше, вже намагається.

Путін заявив, що Захід проводить операцію "анти-Росія", створюючи таку на базі України. Це типове перенесення з хворої голови на здорову. Сам Путін проводить операцію "Антисвіт", відому як гібридна війна проти Заходу.

відео дня

Він намагається корумпувати західні еліти, дискредитувати демократичні інститути і цінності, спровокувати зіткнення, зруйнувати інформаційну інфраструктуру західних країн.

На цю тему опубліковано багато фактичної інформації. Рекомендую останню статтю в Гардіан про путінську спецоперацію щодо підтримки Трампа.

Кінцева мета Путіна - перетворити переважно ворожий йому світ на Антисвіт, тобто другу Росію, заповідник корупції і безправ'я. Тільки в цьому випадку він може відчувати себе справжнім господарем.

Звичайно, це хворобливі фантазії, але хто сказав, що Путін психічно осудний.

читайте такожПутін зізнався, що має намір йти до кінця в УкраїніЯ не великий шанувальник творчості Андрія Вознесенського, але у своїх "Антисвітах" він добре показав феномен маленької убогої людини, яка створює свій антисвіт, де він великий і могутній. Різниця між "сусідом Комашкіним" і комашкою-Путіним у тому, що перша Комаха створила Антисвіт, де вона "всесвітом керує", у своїй фантазії, а друга намагається зробити це в реальності.

Пітерська міль вже перетворила на Антисвіт Росію і мріє максимально поширити його планетіою.

"Живе у нас сусід Комашкін,

у кальсонах кольору промокашки.

Але, як повітряні кулі,

над ним горять Антисвіти!

І в них магічний, як демон,

Всесвітом керує, лежить

Антикомашкін, академік

і мацає Лоллобриджид".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти