План Джонсона для Трампа: чи реалістично?

21 липня 2024, 22:22
448
Борис Джонсон опублікував статтю з ідеями завершення війни для Трампа, і в чергове продемонстрував свій непересічний талант.
Джонсон, Трамп
Борис Джонсон запропоував план закінчення війни / колаж: Главред, фото: УНІАН, flickr


Коротко його ідея така: максимально посилити зараз Україну зброєю, щоб ми просунулись до кордонів 22 року, а тоді запропонувати росії мир, залишивши їй інші території і забезпечивши захист російськомовних в Україні. Натомість Україну взяти в НАТО, а росію поступово вертати за стіл.

Я зараз не буду оцінювати цей план, але скажу, що він реалістичний тільки за умови смерті путіна.

відео дня

Але в своїй статті Джонсон озвучив ще одну дуже цікаву ідею, а саме, щоб українська армія замінила американський контингент в Європі. Враховуючи наш бойовий досвід і професіоналізм - після війни це чудове рішення для українців. Ми можемо заробляти тим, що добре навчились під час війни. Ця історія має зайти Трампу ще й через те, що серйозно зменшить видатки США на безпеку партнерів. А в нього на цьому пунктик.

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти