План Джозефа Байдена, про який не знає Мар'яна Безугла

4 грудня 2023, 06:10
3731
Мар'яна як королева стратегії одним махом "дала гарбуза" Подоляку з його планом, підбила клинців під Арестовича.
План Джозефа Байдена, про який не знає Мар'яна Безугла
Безугла / Колаж: Главред, фото: Facebook

Мажорка Безугла через Фейсбук в ніч з 26 на 27 листопада зажадала від Залужного надіслати їй план взяття Кремля в 2024 р. на тій підставі, що вона заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Зажадала через Фейсбук, так як у Верховній Раді багато "кротів" і вони викрали б план по дорозі. Вона це знала і тому попросила надіслати через Фейсбук з метою повної секретності. Але все пішло не за планом, так як виявилося, що план взяття Кремля є не тільки у Залужного і не тільки Залужний є в Фейсбук.

Першим відгукнувся Подоляк. Потім 29 листопада НАТО попросило "Українську правду" передати Безуглій, що у Альянсу теж є такий план. Генерал НАТО сказав це газеті на умовах анонімності, щоб Безугла не писала йому у Фейсбук. Це підбадьорило Безуглу і вона відшила Подоляка з його планом, написавши: "Міша, який план, у тебе допуску немає) поверніть Олексія Арестовича, він хоча б Залужного рекомендував".

Мар'яна як королева стратегії одним махом "дала гарбуза" Подоляку з його планом, підбила клинець під Арестовича, у якого завжди є будь-який план і краще, ніж у інших, і заодно зажадала від Зеленського або Єрмака повернути "Люсю" не тільки в Україну, але і в офіс, а Залужного звільнити, так як він план їй не надіслав. Про те, що Данілов і СБУ шукають Арестовича вона забула, бо коротка дівоча пам'ять. У Єрмака і Зеленського вимагати план Мар'яна не стала, так як її увагу відволікло Бі-Бі-Сі, яке вже 28 листопада прийшло до неї за інтерв'ю. З 2022 р. це звичайна практика – якщо в політикумі щось йде не так, то з раптовим візитом прилітали Борис Джонсон або Вільям Бернс, а в разі Безуглої прийшла Бі-Бі-Сі.

відео дня

Британське видання задало Безуглої багато різних питань, побіжно запитало про те, як просувається розслідування нею "Вагнергейта", і поцікавилося, чи є у неї свій план взяття Кремля на 2024 р виявилося, що Мар'яна в числі тих небагатьох українців, у кого немає такого плану, але зате у неї є новий план зміцнення оборони і реформ для ЗСУ. Простий, як все геніальне, – звільнити всіх людей похилого віку з командних посад в армії і в Генштабі і замінити молодими і новими. Про свій минулий план – дозволити командирам розстрілювати підлеглих за невиконання наказу, Мар'яна розповісти забула чи то через коротку дівочу пам'ять, чи то почав позначатися вік - 35 років, чи не молода.

Очевидно, що плани взяття Кремля є не тільки у багатьох в Україні, а й за кордоном. У Байдена точно є і цей план не є секретом.

Розкрив його в інтерв'ю "часу фінансів" Джеффері Пайетт, радник держсекретаря США з енергоресурсів. Пайєтт повідомляв, що планує до 2030 р. знизити доходи РФ від продажу енергоресурсів на 40-50% від вже досягнутого рівня, якщо вона не припинить війну проти України. Але дуже ймовірно, що цей п'ятирічний план буде виконаний і перевиконаний достроково. Основні його напрямки очевидні - глобальне скорочення споживання вуглеводнів в рамках "зеленого переходу", витіснення РФ з цього ринку і такий цікавий нюанс, що не всі нафтодолари, отримані Москвою, є де-фактом для неї доходом.

Формується ситуація, коли всі нишком видобувають і складують нафту, але голосно говорять, що знижують видобуток і при цьому намагаються не допустити різкого падіння ціни. Всі чекають фізичного зникнення з ринку нафти з РФ і готуються до того, щоб зайняти місце, що звільнилося. У "зелений перехід" теж вірять, тому Китай серед лідерів з випуску електромобілів.

У шойгу, як і у Безуглої, теж немає конкретного плану на 2024 р., на відміну від Байдена, і він складає на ходу. Ймовірно, планує відправити крейсери супроводжувати танкери і терміново полагодити "Кузю". Через навчання "шойгу і океан" знову буде дефіцит солярки і бензину, всупереч старанням Мінфіну США залишити побільше нафти в РФ, щоб там було чим заправляти шкільні автобуси, автомобілі швидкої допомоги і хлібовози.

Це тільки частина плану Байдена та інших рамштайнців на 2024 р. Безугла може в Фейсбук написати Байдену, Шольцу, Макрону, Сунаку і ще комусь з вимогою від них планів, але є підозра, що їй порекомендують звернутися з цим до Грети Тунберг.

Хто такий Сергій Климовський

Сергій Климовський - український історик і блогер, кандидат історичних наук, відомий археолог. Довгий час займався розкопками на території української столиці. Є творцем київського громадського музею "Замкова Гора". У блозі на своїй сторінці у Facebook аналізує питання політики, геополітики, російсько-української війни.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти