Плани Путіна: чому Європі не уникнути війни з Росією

31 березня 2022, 19:37
Коли європейці вирішують, чим платити Путіну за газ і нафту, він сміється над ними: за його логікою вони повинні думати, як послати його, а не давати йому гроші.
У розумінні Путіна європейці лохи, які платять йому гроші, поки він загрожує їм ядерною зброєю
Путін хотів показати, що у нього найбільші яйця і найбільш захищений бункер, але вийшла проблема – яйця виявилися більшими у Зеленського, і це побачив весь світ, а бункер перетворюється на могилу / Reuters

Дивно, що для багатьох європейців плани Путіна залишаються загадкою. Прагнення цього чувака до смерті є настільки очевидним, що його так звані плани не є взагалі ніякою загадкою. 2 березня, виявляється, порушувався повітряний простір Швеції. Двома літаками. З ядерними боєголовками.

Його блеф відвертий. Він хоче померти сам, погрожуючи смертю всьому світу. Його мета – показати світові, що у нього найбільші яйця. І найбільш захищений бункер. Тільки вийшла проблема – яйця виявилися більшими у Зеленського. І це побачив увесь світ. А бункер перетворюється на могилу.

Чого хотів Путін? Захопити простір від Чорного моря до Балтійського, контролювати серце Євразії. Він хотів, щоб без нього не вирішувалося жодне питання в світі. Його маніакальні бажання до божевілля прагматичні. Для нього не існує ніякого права, крім права сили, і ніяких правил, крім тих, які встановлює особисто він.

відео дня

читайте такожПутін переходить до плану "Б": як зміниться перебіг війни в Україні

І повірте, він вважає, що має право на Чехію і половину Берліна. Тому що він особисто вважає себе спадкоємцем Радянського Союзу. У його логіці Австрія і Угорщина свої з потрохами. Тому що величезний список чиновників і політиків продали йому свої душі. За гроші, які ви ж йому і платили за газ і за нафту. А деякі країни – тільки частково свої. Не всі куплені. Але багато хто. І це очевидно. Тому що ви дозволяєте йому вести пропаганду і міркувати всерйоз про те, а чи не "Азов" зруйнував Маріуполь. Тварюка.

І тепер, коли ви вирішуєте, чим йому платити за цей смердючий газ, за його брудну нафту, він сміється над вами. Тому що в його логіці ви повинні зараз думати про те, як вже сьогодні послати його нах...й, а не платити йому гроші. Але ви в його логіці – лохи. І тому він буде намагатися стригти вас до останнього моменту, поки ви не відріжете йому все і не припините йому дзвонити, щоб спробувати ще раз умовити його, поки він вам загрожує прямо ядерними ударами. І він буде вам в обличчя, не ховаючись, говорити словами Гітлера, використовувати ті ж словесні конструкції, ті ж мовні звороти, але ви не дозволите цього навіть показати своїм народам. Тому що не можна німцям цього знати, адже це занадто чутлива тема для них. Дебіли, бля...ь.

читайте такожТри напрямки, за якими наступатиме Росія: чому рано радіти відведенню військ РФ

У вас всіх є лише один шанс, і він називається Україна. Дивно, що це так. Але це факт. Чим швидше і масштабніше ви озброїте Україну всім, чим тільки можна, тим менше вам доведеться воювати самостійно. А вам доведеться воювати самостійно, повірте. Адже, як учора заявив офіційний представник Китаю на зустрічі з конем-Лавровим, "співпраця Китаю і Росії безмежна, в тому числі це стосується нашого прагнення до миру, відстоювання безпеки і протистояння гегемонії". Подумайте про це, гегемони.

Микола Фельдман, журналіст

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти