Погані новини для Кримського мосту

12 жовтня 2022, 06:57
Обвалити три прольоти можна одним вибухом. І не важливо хто це зробив.
Кримський міст
Кримський міст після недавнього інциденту / Фото Telegram

Елементарне знання шкільного курсу фізики дозволяє зробити висновок - удар по Кримському мосту був зверху. Що це було - вантажівка, ракета або щось інше, питання відкрите. Але тут важливо інше.

Організатори чудово знали технічні особливості мосту. Вибух стався в потрібному місці і в потрібний час. Якщо це була вантажівка, то розрахувати з такою точністю місце вибуху і встановити таймер на певний час навряд чи можливо. Це міркування дилетанта, але здоровий глузд підказує саме варіант з дистанційним приведенням в дію вибухового пристрою.

відео дня

У сухому залишку - погані новини для Кримського моста, обрушити три прольоти можна одним вибухом. І не важливо хто це зробив, сили спеціальних операцій України, самі господарі мосту (це було б свято) або масони з патисонами. Символізм події важко переоцінити, як і психологічний вплив.

Що стосується серії військових злочинів, то як би це жахливо не звучало, світ вже майже звик до кадрів ударів по мирних об'єктах України, але концентрація таких на одиницю часу в телевізорах усього світу мимоволі ламає аномальну парадигму "звички". А громадська думка в країнах союзниках України має дуже важливе значення.

Але тоді виникає питання - навіщо? Назвати це відповіддю за міст явне перебільшення. Єдиний момент - Кремлю хотілося б, щоб це виглядало відповіддю для внутрішнього ринку. Але в сьогоднішній Росії внутрішній ринок ніяк не може бути пріоритетним. Так, Путіну потрібні переговори, але переговори навіщо? Тільки одна мета - припинення вогню. На будь-яких умовах, але припинення з фіксацією лінії фронту. І далі затягнути тему, зробити так, щоб світ звик до того, що в Україні не стріляють і сказав - ну й добре.

Але ось саме цієї можливості ЗСУ йому не дадуть. Віримо в ЗСУ і слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти