Перемогти Україну вони вже не зможуть ніколи

2 липня 2022, 06:26оновлено 2 липня 2022, 09:24
Росіяни можуть намагатися довести всьому світу, що вони можуть захопити Лисичанськ. Ну, напевно, можуть, щоправда, ненадовго.
Путін російські військові
Перемогти Україну росіяни вже не зможуть ніколи / Reuters

На кожен знищений склад боєприпасів і скупчення бойової техніки росіяни відповідають знищенням цивільних об'єктів і вбивством мирного населення.

Причому, якщо раніше могли виникати суперечки про те, чи робиться це свідомо, чи там у них просто криворукі оператори і допотопна техніка, то зараз очевидно - так, робиться свідомо.

Ритми війни з боку агресора наступні - спроба серйозного наступу, провал, спроба деморалізації українців, провал, потім знову спроба серйозного наступу і так по колу.

відео дня

Якщо хтось мені заперечить, що, мовляв, російський наступ на Донбасі важко назвати провалом, адже певні успіхи є, рекомендую подивитися на карту бойових дій в динаміці.

Просування - відступ, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Чорнобаївка, Херсон, Зміїний і так далі. Це все важливо і цікаво з військової точки зору.

читайте такожКремлівський маніяк біситьсяПолітично для Росії це слово з п'яти букв, що означає повний крах надій і планів. Ну ви вже здогадалися, що я маю на увазі фіаско.

Далі вони можуть намагатися довести всьому світу, що вони можуть захопити Лисичанськ. Ну, напевно, можуть, щоправда, ненадовго, але, мабуть, можуть. Проте перемогти Україну вони вже не зможуть ніколи, і виглядати пристойними людьми теж не зможуть.

Віримо в ЗСУ і слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти