Чому Америка лякає Росію "пекельними санкціями"

10 грудня 2021, 19:32
Якщо Захід не зможе залякати Путіна і не зможе запобігти війні, то реальні центри сили почнуть стрімко зміщуватися в Китай і Індію.
Байден Путін
Байден лякає Путіна пекельними санкціями / Reuters

Америка не втомлюється перераховувати ті санкції, які вона накладе на Росію в разі нападу на Україну, обіцяє, що цього разу все буде не так, як у 2014 р. Росії пророкують негайний економічний колапс, армагеддон, розвал фінансової системи, голод, бунти, розпад як результат цих санкцій. Путіну натякають, що його пристрелять свої, як скаженого собаку.

Поставмо собі просте питання:

Ну, якщо США і ЄС можуть так легко зруйнувати Росію за допомогою санкцій, то навіщо вони так лякають Росію? Ну, напала Росія на Україну, ну запровадили проти неї "пекельні санкції" і через рік ... нема Росії, всю знищили, наклавши заборону на весь імпорт, експорт і позбавивши російські банки доступу до твердих валют. Хіба це не мета заходу - знищити свого багатовікового ворога Росію? А ось, нарешті, і привід знайшовся! Здавалося б, Заходу не лякати Росію потрібно, а, навпаки, всіляко підштовхувати її до агресії проти України.

відео дня

Але ні, Росію з останніх сил намагаються умовити не нападати на Україну?

У чому тут справа? Чому Захід дуже боїться війни Росії з Україною?

Відповідь проста: Захід не вірить в ефективність своїх санкцій і взагалі не вірить, що у нього буде воля зважитися на озвучені санкції.

читайте такожЯкі підсумки віртуальних переговорів Путіна і БайденаАле що станеться, якщо Росія відтяпала половину України, а Захід реально нічого зробити не зміг і врешті-решт всі з цим просто змирилися. Укладуть якесь перемир'я з Україною, ну, не може ж Європа дозволити війні тривати?! Європа продовжуватиме закуповувати російський газ, дипломатичні відносини збереглися, кредитори перейнялися величезним держборгом України, який вона вже не зможе виплатити, а Путін пообіцяє взяти ці борги на себе і т. д.

І що тоді?

А тоді відбудеться стрімке падіння залишків гегемонії США. Весь світ зрозуміє, що "король голий". У США почнеться страшна політична криза, імпічмент або відсторонення за станом здоров'я Байдена, що страждає деменцією, Китай спокійно забере Тайвань і, можливо, визнає Крим, Росія спокійно консолідує навколо себе колишні республіки СРСР, ЄС розколюватиметься, почнеться втеча від долара, розпродаж американських трежеріс і девальвація зеленого.

І все це реально може статися, якщо Путін зважиться на вторгнення в Україну.

Саме з цієї причини, через свою слабкість, невпевненість, через відсутність волі і тотальної своєї розкладеності, корумпованості захід і боїться вторгнення Путіна. Захід зараз нагадує пізню Римську імперію періоду її заходу, коли вона намагалася залякати варварів не йти на Рим.

читайте такожЧи готовий Путін піти до кінцяЯкщо Захід не зможе залякати Путіна і не зможе запобігти війні, Захід швидко закотиться і реальні центри сили почнуть стрімко зміщуватися в Китай і Індію. Росія поверне собі домінування на території колишнього СРСР.

Абсолютно не має значення економічна міць США. Важливо, на якій стадії життєвого циклу знаходиться правляча еліта. Політичний клас Америки зараз знаходиться на заключній склеротичний стадії свого розкладання і виродження. Зрештою, Римська імперія розпалася, будучи на голову сильнішою і багатшою за тих варварів, які її завоювали, бо Римська знать вступила в стадію свого декадентства, а Варвари, навпаки, перебували в пасіонарній фазі. Про Афганістан повторювати?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти