Чому фотографуватися не можна, а торгувати дозволено

11 серпня 2021, 07:45
Дівчинка зробила всього одне фото і на неї посипалася купа бруду. Ось не можна фотографуватися зі спортсменкою з країни, з якою ми воюємо.
магучих
Магучіх зробила всього одне фото і на неї посипалася купа бруду / Reuters

Ось дивлюся на це публічне лінчування нашої спортсменки і дивуюся.

Дівчинка зробила всього одне фото і на неї посипалася купа бруду. Ось не можна фотографуватися зі спортсменкою з країни, з якою ми воюємо.

Ок. Фотографуватися не можна. А торгувати можна? Хтось дивився імпорт товарів до України з Російської Федерації у 2020 році?

відео дня

На 7-му році війни ми досі купуємо російських товарів на 4,5 млрд доларів! Ще на 2,8 млрд купуємо у Білорусі. Думаю, всі чудово розуміють, що це теж в основному російський імпорт, в т.ч. і нафтопродуктів, який йде через Білорусь.

А знаєте, що означає для росіян цей експорт (для нас імпорт)? Це джерело створення робочих місць, це джерело наповнення бюджету. Це гроші, за які росіяни фінансуватимуть свої військові витрати. І ці витрати оплачуємо і ми теж. Вас це не бентежить?

Вас не бентежить, що Україна досі залежить від російського газу? Так, ми не купуємо безпосередньо у росіян, а купуємо в інших країн, які купили російський газ. Ми назвали це реверс газу. Тільки технічно цей газ ми женемо не з Європи, а беремо частину російського газу, який через нашу трубу йде до Європи.

читайте такожДо чого призведе цькування спортсменів у відповідь на їхні олімпійські медаліВас не бентежить, що ми вже 7 років воюємо з Росією, але досі не оголосили їй війну офіційно. І не зробимо це, бо можуть бути плачевні наслідки. Якщо ми відкрито оголосимо війну і почнемо справжню війну, то ми не вистоїмо проти Росії. Так, зараз війна з Росією локалізована на Донеччині, але нагадаю, що спільний кордон між нашими країнами - це не тільки Донбас, це 3000 км рівнинної місцевості. І захистити всю цю територію ми не зможемо.

І якщо почати глибоко копати, то можна побачити, що взаємини між нашими країнами трохи складніші. То ж до чого тоді всі ці публічні страти? Що і кому ви хочете довести?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти