Чому кремлівські безумці поспішають провести "референдуми"

20 вересня 2022, 16:36оновлено 20 вересня 2022, 17:22
Поспіх, з яким кремлівське ОЗУ хоче провести незаконне рішення, говорить про паніку.
Володимир Путін
Володимир Путін готовий за собою на дно тягнути всіх, вважає Ерік Найман/ Reuters

Кремлівське ОЗУ (організоване злочинне угрупування) поспішає провести референдуми на захоплених в Україні територіях 23-27 вересня

Індекс Мосбіржі впав на новини на 10%.

Хоча потім інсайдери його і почали відкуповувати до -5%, картинка повинна бути красивою навіть на фондовому ринку, суті це не змінює.

відео дня

Не люблять інвестори, навіть російські, війни

Російські терористичні війська так і не змогли захопити всю територію Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, що додатково ускладнює їм юридичний процес, але часу на "юридичну чистоту" у кремлівського ОЗУ не залишилося.

"Вступ до Росії" без Запоріжжя - це зовсім не смішно.

Також як і заздалегідь оголошені "позитивні результати" референдуму.

Поспіх, з яким кремлівське ОЗУ хоче провести незаконне рішення, говорить про паніку.

Можливо, кремлівське ОЗУ побоюється капітуляції Херсонського угруповання ЗС рф. І з метою підбадьорити її і утримати від капітуляції і дали команду плюнути на видимість "юридичної чистоти".

І "балакучі кремлівські голови" вже знову агресивно натякають на застосування ядерної зброї для захисту "території рф". Наприклад, маргарита симоньян говорить або про перемогу Росії або про ядерну війну: "судячи з того, що відбувається і ще збирається статися, цей тиждень знаменує або переддень нашої швидкої перемоги, або переддень ядерної війни. Не можу розгледіти нічого третього".

"Успішні референдуми" також дозволять кремлівському ОЗУ відправити на війну строковиків ЗС рф і не платити підвищені зарплати контрактникам як за участь в іноземному відрядженні.

І Держдума рф не дарма прийняла сьогодні в остаточному читанні законопроєкт, який вводить в КК поняття "мобілізація", "воєнний стан" і "воєнний час".

- призвані на військові збори із запасу нестимуть кримінальну відповідальність за неявку або самовільне залишення місця служби нарівні з контрактниками,

- кримінальна відповідальність за добровільну здачу в полон (від 3 до 10 років),

- кримінальна відповідальність за мародерство (до 15 років).

Це дозволить провести часткову мобілізацію. Масові відмови, ухилення і дезертирство стали нормою для сучасної Росії, бо нормальні люди на загарбницьку війну не підуть, а не просто хочуть врятувати свої шкури.

Росіяни, хто ще не втік від злочинних безумців – біжіть, поки випускають. Бо потім вам або ядерний гриб, або гвинтівка Мосіна, або в'язниця з примусовими роботами на будівництвах.

До речі, про будівництва – ліліпутін закликав сьогодні ВПК: "нам необхідно в найкоротші терміни наростити виробничі потужності і, не знижуючи якості, скоротити терміни виробництва".

Отже, наступного тижня проведуть референдуми, де приймуть рішення увійти до складу рф.

Держдума і Путін його швидко затвердять.

Включать часткову мобілізацію.

За будь-які дії України з деокупації можуть оголосити війну Україні і перевести ерефію на військові рейки. Відступати кремлівському ОЗУ нікуди. І вони готові за собою на дно тягнути всіх, до кого дотягнуться їх липкі рученята.

Ескалація війни практично неминуча.

Сподіваюся, це останній цвях у труну кремлівського ОЗУ.

Легко нам не буде ще довго.

Боротьба з рашизмом і терористами триває.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти