Чому справжнім наступником Путіна може стати збирач фекалій

10 червня 2022, 14:23
У реальній російській вертикалі влади все визначається ступенем близькості до тіла диктатора. І в ній збирач фекалій стоїть вище, ніж прем'єр-міністр.
Володимир Путін
Наступником Путіна стане, кого він особисто про це попросить / УНІАН

У "збирача земель руських", виявляється, є персональний збирач фекалій. Ходить за ним на вигулі, як Культурний господар за своєю собачкою, і збирає те, що Путін вик*кує.

Як повідомляє Paris Match, в зарубіжних поїздках Путіна супроводжує співробітник ФСО, який збирає його екскременти і відвозить до Росії у валізі (абсолютно серйозне розслідування).

Кажуть, що саме цей чемоданчик божевільний диктатор вважає ядерним (а ось це жарт, на жаль).

відео дня

У реальній російській вертикалі влади все визначається ступенем близькості до тіла диктатора. У ній збирач лайна, напевно, стоїть відразу за господарем, вище головного охоронця, масажиста і навіть кухаря. Я вже не кажу про таких безвладних лузерів як прем'єр-міністр і голови палат парламенту.

Нарешті стало ясно, що наступником Путіна, стане той, кого він попросить: "бережіть Росію". Якщо довірив йому найдорожче і інтимне, то і країну не побоїться довірити.

читайте такожРосійський корабель іде на дно: чому Путіна почали кидати своїА чому ні? Російська вертикаль влади давно перетворилася на засохлі екскременти правлячого дракона, якими той всі останні двадцять років демонстративно випорожнюється на голови громадян. Ось збирач цих екскрементів і стане наступником, ким би він формально не називався.

Ігор Ейдман, соціолог, публіцист, автор книги "Система Путіна"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти