Чому обзивати своїх громадян "малоросами" - зло

1 серпня 2021, 07:45оновлено 10 серпня 2021, 00:06
Замість "творити спільну націю", націю цілеспрямовано розколюють. Путінська пропаганда кличе до себе, а наші "ультрапатріоти" відштовхують від себе.
Українець
Обзивати своїх громадян "малоросами" - зло / УНІАН

Я вже писав про те, чому обзивати своїх громадян "малоросами" - зло.

І ті, хто так робить, сприяють розколу нації, і, де-факто, сприяють Путіну.

Нині "громадськість" обурюється, чому 41% українців погодилися з лицемірною тезою Путіна, що "українці і росіяни - один народ".

відео дня

Так от, цій облудній тезі сприяє не лише пряма "в лоб" російська пропаганда. Російської "прямо в лоб" пропаганди зараз у рази менше.

А от пропаганди, що частина українців (наприклад, так звані "73%", проти яких так затято бореться частина громадян начебто з "патріотичних міркувань") - це не українці, а "недоукраїнці", "малороси", "бидло", "ватники", якраз і сприяє тому, що частина українців з цим і... погоджується.

читайте такожДля Путіна сепаратисти - це ми, а Україна - бунтівна провінціяТі, хто розколюють націю обзивалками на зразок "малоросів" - тепер радійте результатам соцопитування: це Ваша діяльність! Путіна - і Вас!!!

Замість творити спільну націю, націю цілеспрямовано розколюють. Путінська пропаганда кличе до себе, а наші "ультрапатріоти" відштовхують від себе.

Чому ж дивуватися?

Схаменіться! Припиніть розколювати націю!

Українці мають бути єдиною нацією. Всі громадяни України є українцями. Подобаються комусь ці громадяни, чи не подобаються. Розмовляють вони "тією мовою", чи "не тією мовою", голосують вони за "тих політиків", чи "не за тих політиків" тощо.

Якщо це усвідомимо, ніяка путінська облудна пропаганда буде не страшна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти