Чому Путін поспішає вийти з війни

19 березня 2022, 06:47оновлено 30 березня 2022, 16:57
Росія видихається, їй не вистачає людей. Вона збирає 60-тисячний корпус зі миру по нитці, все, що може нашкребти по своїх запліснявілих засіках.
Росія не може нашкребти людей, щоб заповнити чисельність своїх військ
Росії не вистачає людей, і скоро на бойові завдання їй доведеться відправляти малопідготовлених пілотів / facebook.com/Mikokuk

За три тижні війни в Україні Росія втратила вбитими, пораненими і "хворими" 60 тисяч осіб. З 200 тисяч осіб, які зайшли в Україну.

На сьогоднішній момент Росія формує 60-тисячний корпус, який збирає з миру по нитці. Зокрема, вони перекидають своїх "миротворців" із Вірменії, Азербайджану (Карабаху), Таджикистану, Киргизії. Інтенсивно вербують на Північному Кавказі. Ну і сирійці, яких поки що небагато. По суті, Росія перекидає все, що може нашкребти по своїх запліснявілих засіках.

Величезні втрати, яких зазнали ВКС РФ через протидію українській ППО, призвели до того, що скоро на бойові завдання їм доведеться відправляти малопідготовлених пілотів.

відео дня

читайте такожСтрахи Лукашенка: чому батько не поспішає відправляти в Україну свої війська

До речі, цю реальність дуже добре усвідомлюють в Китаї, де росіянам дають півроку до тотального колапсу економіки через повну залежність від технологій заходу.

Тому Путін поспішає якнайшвидше вийти з війни, а для цього здійснює варварські бомбардування, щоб зломити наш дух і примусити Зеленського піти на умови, які забезпечать вихід із війни.

читайте такожВійна вже програна Росією, і питання часу, коли Путін це визнає

До речі, нам не потрібно впадати в запаморочення від успіхів. Тому що при всіх своїх втратах Росія знищила значну частину нашої економіки, весь експорт, запаси палива, порушила логістику, що зруйнувало багато технологічних ланцюгів. Економічно Україна зазнала величезних втрат, а економіка – це фундамент армії. Це теж потрібно добре розуміти.

Юрій Романенко, керівник політичних програм Українського інституту майбутнього

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти