Чому путінські злодії гризуться з путінськими пропагандистами

30 квітня 2022, 19:29
Путін побудував систему, де всім керують шахраї і злодії - це був суспільний контракт між Путіним і елітами. Але Путін вирішив змінити цей контракт.
Путина
Путінській Росії загрожує розкол еліт / Reuters

Поясню, чому я вірю в розкол еліт.

Путін побудував систему, де всім керують шахраї і злодії. І це був суспільний контракт між Путіним і елітами - лояльність в обмін на можливість красти.

Але тут Путін в один момент вирішив поміняти цей контракт, без всяких консультацій з елітами. Він вирішив всіх зробити не тільки шахраями і злодіями, а й вбивцями.

відео дня

А "не вкради" і "не убий" - це все-таки дві різних заповіді. Багато хто, хто готовий зробити перший гріх, ніколи не вчинять другий. Тому і багато путінські злодії зовсім не хочуть стати вбивцями.

Саме тому ми вже спостерігаємо конфлікти путінських злодіїв з Соловйовим і Симоньян. Зрозуміло, що Симоньян, і Соловйов - це блазні при дворі царя Володимира. Вони транслюють те, що їм сказали.

читайте такожПутіну не вдасться затягнути війну в УкраїніКоли путінські злодії наїжджають на путінських пропагандистів, то де-факто вони посилають меседж Путіну, типу ми - злодії (хтось навіть натякає, що авторитетні злодії), але не вбивці. І нас напружує ця агресивна риторика, розмахування ядерною гранатою тощо.

Злодії всім своїм виглядом показують Путіну, що вони не хочуть ставати вбивцями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти