Чому путінський режим впаде після поразки в Україні

21 квітня 2023, 06:21
Росіяни чекали повторення перемоги і тріумфу у війні, але отримають ганебну поразку.
Володимир Путін, Ігор Ейдман
Путінський режим впаде після поразки в Україні, каже Ейдман / сайт Кремля, скрін

Знаєте, чому путінський режим впаде після поразки в Україні? Поразка вб'є його ідеологічну основу - "победобесие".

Криза "победобесия" вже почалася. Цього року влада скасувала його головний колективний обряд - "ходу безсмертного полку", щоб тисячі людей не вийшли з фотографіями своїх родичів, загиблих під час агресії проти України, демонструючи таким чином величезний масштаб російських втрат.

Серед зображень міфічних "дідів на палицях" було б безліч фотографій свіжозакопаних синів і чоловіків, які несли б ридаючі вдови і матері.

відео дня

Така хода, на тлі відсутності якихось успіхів у війні, стала б свідченням того, що утопія майбутнього повторення "великої перемоги", на яку в РФ молилися, обернулася безславним, але кривавим провалом.

Відповідно до "победобисия" росіяни - "спадкоємці великої перемоги", "народ-переможець", а їхній вождь - гарант повторення перемоги. Поразка у великій війні несумісна з цією релігійною картиною світу. Вона стане кінцем "победобесия", а разом з ним і режиму, який зробив його своєю ідеологічною опорою.

Радянські люди чекали обіцяний комунізм, а коли він так і не настав, розчарувалися і поховали систему. Росіяни чекали повторення перемоги і тріумфу у війні, але отримають ганебну поразку. Це вб'є віру людей у владу і в Путіна, який обдурив їхні очікування. Крах режиму стане неминучим.

У майбутньому, ймовірно, замість "безсмертного полку" на 9 травня, кожного 24 лютого в Росії будуть проводити покаянні ходи з фотографіями воєнних злочинів злочинів росіян в Україні, а російські політики, як канцлер Брандт в Освенцимі, будуть стояти на колінах в Бучі і Маріуполі.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти