Чому Путіну потрібно закінчити війну з Україною до 9 травня

3 квітня 2022, 19:43
1866
Сенс мирних переговорів для Путіна дуже простий: для нього вони – продовження війни задля знищення України іншими засобами.
Росія зацікавлена в мирних переговорах більше, ніж Україна
Російська армія швидко розкладається, остаточно перетворюючись на натовп мародерів

Надходить інформація про жахливі безчинства і мародерство російських вояк у Бучі та інших українських містах, про те, що вони все частіше відмовляються йти в бій, про майбутні постачання в Україну важкого озброєння з США і Європи, про "прогрес на мирних переговорах" і можливу зустріч Путіна з Зеленським.

Путіну кров з носу потрібно закінчити війну імітацією перемоги до 9 травня, про це повідомляють світові ЗМІ з посиланням на західні розвідки, та це і так зрозуміло.

Час працює на українців. Окупаційна російська армія швидко розкладається, остаточно перетворюючись на натовп мародерів, і, дуже ймовірно, скоро просто панічно побіжить. Тепер у переговорах і "мирній угоді" Росія з військової точки зору зацікавлена набагато сильніше, ніж Україна. Українці можуть поводитися з Кремлем з позиції сили. Головне – не вестися на путінський блеф і не дати себе обдурити.

відео дня

читайте такожРосійські Кати в Україні: традиція Катинського розстрілу жива і триває у вірних синах Росії

Сенс "мирних" переговорів для Путіна дуже простий. Для нього вони – продовження війни на знищення України іншими засобами. Не вийшло силою – спробує взяти підступністю.

Розрахунок у тому, щоб за допомогою імітації мирного процесу демобілізувати і розколоти супротивників (як в Україні, так і на Заході). А потім знову вдарити з підсилених позицій.

читайте такожГітлер позаздрив би: який експеримент Росія проводить над українцями

Мирний договір із Путіним неможливий. Це патологічний брехун, який в будь-який момент може відмовитися від своїх зобов'язань. Неможливо домовлятися про правила чесної гри з шулером або про гарантії безпеки з рекетиром-бєспрєдєльщіком. Будь-який договір із Путіним буде коштувати дешевше за папір, на якому написаний. Він ніколи не відмовиться від своєї ідеї-фікс – повернути Україну в імперське стійло.

Мир в Україні можливий тільки через перемогу над путінською Росією. Іншого не дано.

Ігор Ейдман, соціолог, публіцист, автор книги "Система Путіна"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти