Чому Росії соромно зізнатися, що її "Москву" спалили "Нептуном"

16 квітня 2022, 06:28
У Росії не можуть заявити про потрапляння в крейсер української ракети, а тому шукають винних на Заході.
Ракета Нептун
Ракета Нептун / УНІАН

Російська пропаганда почала розганяти тезу про те, що "Україна зі своїми Нептунами не має ніякого відношення до затоплення РКР Москва", намагаючись таким чином звести до мінімуму негативні морально-психологічні наслідки для свого населення та особового складу армії факту втрати Чорноморським флотом свого флагмана.

Так, ви правильно зрозуміли - "Гарпуни", що вразили крейсер" Москва", в реальності випливли саме з цієї інформ-гавані. Хоча ініціаторам цього трешу було прекрасно відомо, що на момент ракетної атаки їх крейсера ніякими Гарпунами в України навіть не пахло. Причому це легко і невимушено доводилося.

Більш того, було цілком очевидно і зрозуміло чому російські інформаційники вирішили використовувати саме ПКР "Гарпун" для своєї ІПСО [інформаційно-психологічної операції]. Адже про можливість їх поставки в Україну говорили за пару днів до цього британські офіційні особи. Знову-таки, раптовий візит британського прем'єр-міністра.

відео дня

Інших кандидатів, навіть "приблизних", крім української ПКР "Нептун", на роль вундерваффе, який вразив флагман їх Чорноморського флоту, в цьому районі просто не було.

Попервах, росіянам і в голову не прийшло, що можна перекручувати сам факт атаки проти їх крейсера (думаю, побоювалися появи результатів фіксації пусків зарубіжними "засобами об'єктивного контролю"). Тому, в перші години після неї, вони вирішили "вплести" у всю цю історію саме ПКР "Гарпун".

Але після того, як наші західні партнери вирішили "не загострювати ситуацію", притримати ці самі "результати об'єктивного контролю". Ці муділи набралися хоробрості і засунули ці самі ПКР "Гарпун" в комору.

Далі почалися Танці з бубнами у вигляді "ударів, самозаймаються крейсерів і самодетонуючого боєзапасу" і навіть активно і необережно курить екіпажу, розкидає недопалки на кораблі в нерегламентованих місцях.

Однак залишимо поки цей бурхливий політ думки російських інформвійськ, вимушених" по ходу справи " реагувати на швидко мінливу обстановку. Краще поговоримо про те, як вони намагаються "нівелювати" Інформаційно-психологічні наслідки цього свого епічного військово-морського зашквару.

читайте такожОчевидний знак: чому загибель крейсера "Москва" - це кінець ПутінаПісля того, як стало зрозуміло, що вельми захоплюючі історії з самозаймаються і самодетонуючими крейсерами не налазять навіть на саму тупу голову росіяни і згадали, що спочатку ж начебто йшла мова "про гарпуни".

Нині по їхніх каналах і пабліках активно розганяється теза про якісь чергові "Британські ракети і групу британських фахівців", які нібито і влаштували їх флагману ракетну побудку. Іноді, втім, дрібнішають і "американські фахівці", а місцями навіть і"Французькі".

Загалом," це все злісні натовці" та інші ворожі "скрепненького раю". Такий посил дозволяє ка**пам вирішувати в інформаційному полі двоєдину задачу:

  • Приглушати почуття сорому і ганьби у власних підданих від усвідомлення факту "нас хохли нагнули..."(бо дуже багато років поспіль скрепонутому населенню роспропагандою вселялося почуття переваги і величі в порівнянні з якимись там "хохлами"). Мовляв, насправді це були "не хохли".
  • Одночасно вкидати в наш інформаційний простір тезу про" нездатність " наших військових самостійно організувати і провести таку складну операцію. Мовляв, за замовчуванням це були якісь секретні "британські фахівці". Крім цього, така постановка питання продовжує "стратегічну" Інформ-тему щодо засівання насінням ворожнечі та недовіри між, власне, українським народом та його владою. Що, апріорі, вельми і вельми актуально для ка**пів під час ведення активних бойових дій.

І все б нічого, але у нас таки знайшлися деякі вельми нечисленні хом'яки, не кажучи вже за самих ка**пів, які заковтнули "просто пояснює" історію з крейсером інформпосил родом з інформзакромів російських спецслужб, якби не одне "але".

К**апів, як завжди, підвели їх лінь і неувага до деталей і нюансів. Як виявилося, якщо "на Расеюшке" всі ці тези про злісних натовців в купе з "англійкою", яка, як відомо, не перестаючи паскудить особисто кожному ка**пу на голову заходять вельми і вельми відмінно, то з українською аудиторією вийшла тотальна "засідка". Виявилося, що українцям в основній масі своїй важливий сам факт затоплення заважала нам ракетної россо-лохані і "абсолютно по барабану" від чого саме лаптеногій крейсер перейшов в розряд елемента підводного пейзажу. Принаймні, зовні (бо ми всі прекрасно знаємо, що насправді " це наші...").

читайте такожПісля "Москви" флоту РФ потрібно терміново бігти з Чорного моряОсь так, ретельно і трепетно " введена заздалегідь "під очевидний інформаційний " плескіт"- ра**истська "зрадонька" для України, зрештою, виявляється пшиком...

А все чому? А тому що довбоящери на болотах або лінуються, або не вміють аналізувати нашу соціальну психологію, а також особливості нашого менталітету, особливо в контексті війни з ними. Їм все здається, що ми досі такі ж, як вони. Принаймні, психологічно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти