Чому Росія намагається підкорити Україну руками бойових бурятів

25 травня 2022, 11:35
Імперія завжди робить жебраками мешканців колоній, бо заможні люди не підуть за тисячі кілометрів вмирати лише за їжу і дах над головою.
Чому Росія намагається підкорити Україну руками бойових бурятів
Україні доведеться воювати з Росією, поки імперія не розвалиться на окремі держави / УНІАН

Навіть у дуже хворій фантазії ми не можемо уявити війну, наприклад, Шрі-Ланки проти України, бо ці держави розташовані на інших частинах планети Земля, між ними більше 6000 км і абсолютно немає ніяких причин для збройного конфлікту між цими країнами.

Відстань між Києвом і Улан-Уде приблизно така сама - більше 6000 км, у нас немає спільного кордону і український народ не зробив абсолютно нічого поганого бурятському народу, але, як би дивно не виглядало це словосполучення - зараз, фактично, йде війна бурятського народу проти України.

Зараз проти українського народу воюють також дагестанський, тувинський, якутський, башкирський, татарський, хакаський, чеченський та багато інших народів, чиї землі розташовані за тисячі кілометрів від нас і навіть не мають спільного кордону з Україною!

відео дня

Як так сталося, що така "дистанційна" війна стала реальністю і що люди їдуть тисячі кілометрів, щоб вбивати зовсім незнайомих їм людей?

Відповідь одна - імперія…

Будь-яка імперія, підкоривши інші народи, завжди починала стирати їх національну ідентичність і асимілювати, стандартизуючи ці народи під свої нові цінності та цілі, а після придушення усвідомлення ними себе, як окремого національного етносу - імперія посилала ці нові народи вмирати і вбивати вже за свої, імперські цілі.

Якби народи останньої в світі класичної архаїчної імперії (російської) були незалежними, мали б свої власні держави, побудовані на землі своїх пращурів, якби вони усвідомлювали хто саме вони є і частиною якого народу вони є - бурято-українська війна була б неможлива ні за яких умов.

Як і будь-яка метрополія, Москва зробила все так, щоб підкорені колонії забезпечували процвітання центру імперії, а самі прозябали у злиднях, щоб кар'єра вбивці за наказом імперії була набагато привабливішою, ніж життя у себе вдома, де немає ніяких шансів ні на що.

Імперія завжди робить жебраками мешканців колоній, бо заможні люди не підуть за тисячі кілометрів вмирати лише за їжу і дах над головою.

Якби в Бурятії були б такі ж зарплати і рівень життя, як у Москві - вони б не їхали в Україну вбивати і вмирати.

Україна, на жаль, теж була такою ж "бурятією" у складі російської імперії багато років, українці теж вбивали і вмирали за наказом імперії за тисячі кілометрів, наприклад, в Афганістані. Але ми зберегли свою національну ідентичність - українці більше не яничари!

читайте такожПідсумок трьох місяців війни в Україні: попереду у Росії або пряма поразка, або ганьба відступуМи зберегли бажання жити власним життям і ми хочемо розбудовувати власну державу, в якій ми всі будемо жити заможно і красиво - саме тому і намагається імперія нас вбити руками своїх численних рабів з підкорених народів, бо для імперії незалежна Україна - це бунт, це заколот, це руйнування основи існування імперії.

Що ж… якщо для безпечного існування успішної України необхідною умовою є існування таких незалежних держав, як Ічкерія, Дагестан, Татарстан, Башкортостан, Саха-Якутія та багатьох інших нових держав і, навіть, незалежної Бурятії - то, схоже, "цей дощ надовго, надовго цей дощ"…але у нас немає вибору!

Наші діти ще будуть свідками грандіозних геополітичних подій світового масштабу, а нам всім треба готуватися до наступних 90 днів війни, а потім до наступних 90… і ще 90… і ще…допоки Бурятія не стане незалежною.

Микола Скавронський, комерційний директор мережі лабораторій Синево

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти