Чому росіянам знову пропонують "потерпіти"

11 квітня 2022, 13:13
Варіант "стати нормальними" для влади РФ неможливий - їм це недоступно. Тому і пропонують "потерпіти", бо нічого іншого запропонувати не в змозі.
Росія протести
У Кремлі вважають, що Захід незабаром зніме санкції з РФ / Reuters

Захід відмовиться від антиросійських санкцій, коли ризики стануть занадто високими. Про це заявив віце-спікер Ради Федерації РФ Костянтин Косачов. Він вважає, що західні країни підуть на компроміс, як тільки оцінять збільшені втрати.

Тобто, пропонується стратегія"треба потерпіти". І тоді вороги будуть змушені знімати санкції: немає у них методів проти народу, що сидить на корі дуба і корінцях.

Правда, завжди виникає одне і те ж питання: "а що, б.., якщо ні?". А що, якщо запропонована стратегія не дасть ніякого результату? Як бути тоді?

відео дня

Варіант "стати нормальними" Косачов не розглядає. Що, взагалі-то, зрозуміло: завжди і в усі часи будь збанкрутілий режим завжди поводиться однаково. Він починає проводити агресивну політику по відношенню до власного населення і навколишніх просторів просто тому, що ніякого іншого способу утримувати владу, крім створення криз, у нього не залишається.

Банкрут може існувати тільки в умовах мобілізації, переходячи від однієї катастрофи до іншої.

У цьому сенсі варіант" стати нормальними" неможливий. Для цього біля керма країни повинні бути нормальні люди, які розуміють, як можна жити і розвиватися без знищення країни і народу. І навпаки - примножуючи їх. Нинішнім це недоступно. Вони взагалі не про це.

читайте такожЧому російська економіка досі жива всупереч санкціям заходуВід того і заклик "потерпіти". А потім знову і знову. І нічого іншого вони запропонувати не в змозі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти