Чому росіяни ще не скоро визнають помилку Путіна

17 квітня 2022, 15:03
Мешканців російської глибинки абсолютно не хвилюють жахливі втрати Росії в агресивній війні. Для них Путін неправий тільки в тому, що зволікає зі знищенням України.
Росіянин
Росіяни надовго заражені пропагандою / Reuters

Як людина системна, прагну формулювати висновки з аналізованого. Зокрема, вивів такі закони, за якими функціонує населення недоімперії:

  1. Орком не можна стати з примусу. Орком можна стати тільки за внутрішнім бажанням.
  2. Окремий орк може перестати бути орком, але для цього необхідні тектонічні потрясіння в його житті.
  3. Спільнота орків не може перестати бути такою. Спільнота орків може перестати бути, але для цього необхідні обставини непереборної сили (падіння життєвого рівня, тотальний дефіцит та інші економічні проблеми такими обставинами не є).

У пересічних російських містах далеко від кордону з Україною все добре. Тамтешніх мешканців абсолютно не хвилюють жахливі втрати Росії в агресивній війні. Там нічого не змінилося - як жили небагато, так і продовжують. І як і раніше вважають, що Україна напала на Росію, тому Україну треба знищити. Разом з усіма українцями, які не захочуть перекуватися на росіян. Тому Путін якщо і неправий, то тільки в тому, що все ще зволікає зі знищенням України.

Так, ці глибинні росіяни свято вірять в переможну силу російської зброї, от тільки не треба цього зайвого гуманізму, який "визволителі" проявили в Бучі та інших містечках під Києвом, і весь світ впаде до їхніх ніг.

відео дня

А що стосується перековки на росіян, то це точний зліпок з підходу більшовицької революції 1917 року, тільки не в класовому, а національному вимірі.

В юності я збирав ідеї для науково-фантастичних романів. Одна з них: люди насправді - біороботи, доставлені на Землю якимось космічним розумом та тут і забуті. Підтвердженням служить, наприклад, існування гіпнозу-тобто, процедури зовнішнього програмування конкретного біоробота. А для безлічі біороботів використовується програмування масового створення (і підсвідомості).

Схоже, ідея не така вже й фантастична.

Сьогодні в головах росіян спокійно поєднується те, що несумісне для істоти розумної. Зокрема, що Україна-держава, що не відбулася, прогнила наскрізь, яка тільки штовхни - і впаде. І одночасно Україна-озброєний до зубів авангард НАТО, готовий битися до останнього. Причому, США ось прямо змушують нападати на Росію, і українці з радістю виконують.

читайте такожНад вами сміються і женуть звідусіль, і це тільки початок жалюгідного кінця Росії: як Путін кинув росіянУ нинішніх росіян не простежується очевидний ланцюжок: дружні народи — спроба РФ нав'язати Україні свій вибір в 2004 році — спроба РФ нав'язати свій союз в 2014 році — анексія Росією Криму — ініціація РФ війни на Донбасі — повномасштабна агресія в 2022 році — народи, які ненавидять один одного. Тобто росіяни завжди робили українцям тільки добро, а невдячні українці їх за це зненавиділи. Як і весь демократичний світ.

І причинно-наслідкового зв'язку між неминучим погіршенням життя і розв'язаною ними агресивною війною проти України у росіян теж не виникає. Війна в Україні - праведна справа захисту Рассеюшки. А санкції - це агресія проти всього світу за намовою США.

Розумієте, це вже на покоління, якщо не назавжди. І тумблер виключення цих біороботів поки не виявлений.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти