Чому Україна не б'є по Білорусі

27 червня 2022, 06:57
Лукашенко поки дурить Путіна, водить за ніс, бо має останній залізний аргумент - маси проти.
Лукашенко армія Білорусь
Страшно, якщо до 140 млн зомбі приєднаються ще 10 млн білоруських / Колаж сайт президента, Міноборони Білорусі

Один із головних уроків поразки УНР у 1917-1920 роках. каже - не воюй на всіх фронтах. Ситуація з Білоруссю це із цього приводу. У нас обмежені ресурси, але багато гарячих голів пропонують витрачати їх на всі боки. Така собі стратегія. Точніше, програшна. Так було у 1918–1920. Коли воювали з усіма та у фіналі про@бали всі.

Наша стратегія щодо Білорусі має полягати в наступному - максимально озброювати вільних білорусів, готувати базу для збройного повстання в Білорусі та в потрібний момент підняти його, щоб повалити таргана. У разі вторгнення Луки в Україну завдати поразки, а потім переносити бойові дії на територію Білорусі, використовуючи білоруські підрозділи для формування майбутньої армії вільної Білорусі. Білорусь у будь-якому випадку має бути звільнена, тому що Білорусь під Росією – ця вічна загроза удару по Києву та західній Україні.

У мене в телезі один з читачів написав дуже адекватний коментар, гідний того, щоб його побачила широка аудиторія. Цей коментар щодо наших реакцій щодо Білорусі, яку Путін використовує зараз для масованих бомбардувань України ракетами. Друкую без скорочень.

відео дня

Читаю коментарі. Начебто не ватники, але мислення, як у вати. Х@йло розраховує на таку реакцію. Щоб зрада в Україні допомогла йому провести чергову спецоперацію: чужими руками почати сіяти хаос, на другому, північному фронті.

читайте також"Готуємося до гіршого": Жданов пояснив, чому влада не робить заяв про можливе вторгнення БілорусіМи боремося за кожну заборону, вигризаємо кожну санкцію, щоб ізолювати рф від надходження озброєнь, ресурсів, поставок в рф. А одним пострілом у бік Білорусі можемо відкрити джерело цих поставок. Так, він невеликий, але зараз на вагу золота не тільки для нас, але і для противника. Як тільки перша ракета впаде на територію РБ з боку України пропаганда скабєєвої-солов'я включиться з новою силою і активно почне промивати мозок жителям Білорусі. Лукашенко поки дурить Х@йло, водить за ніс, бо має останній залізний аргумент - маси проти. Це останній козир. І цей козир на нашому боці.

Не страшна армія РБ, та яка зараз. Страшно, якщо вона перетворитися на неадекватну, обдурену, подібну до "визволителів" з рф, яких всі ми бачили в Бучі.

Страшно, якщо цю армію почнуть проводжати не матері і дружини, а зомбоматері і зомбожени. Страшно, якщо до 140 млн зомбі приєднуватися ще 10 млн білоруських. Зброя пропаганди набагато могутніша ракет і бомб. Тому що здатна обдурити, вселити і змусити слухняно слідувати злочинним наказам мільйони людей.

Як тільки перша ракета впаде на РБ, відразу почнуть з'являтися розп'яті білоруські хлопчики. І тоді не дивуйтеся, якщо через 3 місяці на прикордонні області з боку РБ хлине стадо неадекватних білоруських солдатів.

Так, потрібно дати відповідь, вдарте по артскладах на Донеччині, по мосту, цілей насправді дуже багато. Помста - це страва, яка подається з холодним розрахунком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти