Підготовку реального наступу ми не пропустимо

19 лютого 2022, 12:40
Розвідка працює в посиленому режимі - разом з союзниками і партнерами по НАТО.
українська армія, Донбас
У разі вторгнення Україна переможе на полі бою / Reuters

Режим евакуації, який Кремль включив в "молодих республіках", все ще - елемент психологічного і політичного тиску на нас і Захід з метою змусити нас прийняти головну умову - прямі переговори з т. зв. "ДНР/ЛНР".

Це категорично неприйнятна для нас умова, бо в разі її прийняття РФ, яка розв'язала війну, стає всього лише "посередником" і уникає відповідальності за зруйновані і відняті життя і долі - від Криму до МН-17.

читайте також89% українців вважають, що ЗСУ повинні відкривати вогонь у відповідь по бойовиках-опитуванняУкраїна на ці умови не піде.

відео дня

Саме через це на нас здійснюється тиск, поки переважно політичний і психологічний, з елементами військового.

Як годиться в цих справах, Кремль нас звинувачує у підготовці того, що планує здійснити сам - наступ.

Тому, представники вищого військово-політичного керівництва України публічно запевняють, що Україна не збирається ні на кого нападати.

Переклад російського тиску з політичного в безпосереднє військове - тобто початок наступу, важливий.

Поки їм заважає погана погода в зоні ООС, зміни в якій на користь більш вигідної для ведення бойових дій настануть протягом пари днів (на різних ділянках), і ще незакінчена Пекінська Олімпіада, яка закінчується післязавтра.

читайте такожОкупанти атакували позиції ЗСУ на Донбасі: в української армії втратиПовномасштабне вторгнення як і раніше - вкрай нераціональний крок з боку Кремля (хоча це не означає, що вони на нього не підуть), найбільша ймовірність на поточний момент - спроба наступу російських військ на окремих напрямках в зоні ООС, під прапором "молодих республік" (допоможе проблематизувати введення санкцій), з можливою подальшою ескалацією.

ЗСУ та інші збройні формування Сил оборони України розгорнуті по-бойовому і прикривають основні загрозливі напрямки по периметру всього кордону України.

Розвідка працює в посиленому режимі - разом з союзниками і партнерами по НАТО. Підготовку реального наступу ми не пропустимо. Тому, підстав для серйозного хвилювання поки немає. Можна спокійно лягати спати.

Пам'ятайте - при будь-якому варіанті розвитку подій, ми переможемо їх на полі бою, а Захід доб'є економічно. Перемога буде за нами.

Все буде Україна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти