Підстрелений клоун в чистій натовській формі просто бреше

24 грудня 2022, 06:16
Рогозін пообіцяв "повернутися і помститися" за загиблого соратника. Куди він повернеться - в інший шинок? Де він воював?
Дмитро Рогозін
Підстрелений Дмитро Рогозін бреше, вважає Гозман/ antiseptic.livejournal.com

З приводу поранення Рогозіна всі вже відсміялися - і сам персонаж, і зона ураження роблять саме таку легковажну реакцію, а зовсім не співчуття, природними. Я теж не сильно переживаю.

Але є одне питання. А що він, взагалі, робить на Донбасі в чистій новенькій і, кажуть, натовській формі? Він сказав, що створив "добровольчий підрозділ".

Добровольчих підрозділів у сучасному світі не буває - бувають добровольці. Ви можете прийти до військкомату і сказати, що, хоча у вас бронь або ви не підлягаєте призову за віком, ви хочете захищати Батьківщину і просите вас мобілізувати.

відео дня

Але якщо вас мобілізують, вас направлять в частину, де ви будете елементом військової структури, будете підкорятися наказам, а той факт, що ви опинилися в армії з доброї волі, вже ні на що впливати не буде.

"Добровольчий підрозділ" викликає асоціацію з феодальними війнами, коли незалежний барон приходив зі своїми вірними, воював з ким хотів і коли хотів. Оскільки навіть в російській армії таке не дозволять, то це означає, що Рогозін, як це часто з ним буває, просто бреше. Вбравшись у форму, він бовтається неподалік від зони бойових дій – не на самому фронті, звичайно, а по тилових шинках, де його і підстрелили – у своїх особистих справах або просто від нічого робити, або для PR.

Він пообіцяв "повернутися і помститися" за загиблого соратника. Куди він повернеться - в інший шинок? Де він воював? У цій чистенькій формі він не те, що в окопі, він і в громадському транспорті не був.

Ця війна злочинна і огидна. Але від цього вона не перестає бути трагедією – люди гинуть, стають інвалідами і, як завжди, більшість – без провини. І на цьому тлі цей розгодований клоун виглядає образою і моралі, і смаку! Щоправда, не він один.

Коли ж у Господа терпіння лусне?

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти